Συμβουλές extra περιποίησης για κυματιστά μαλλιά

Συμβουλές extra περιποίησης για κυματιστά μαλλιά

Συμβουλές_extra_περιποίησης_για_κυματιστά_μαλλιά (2)

Πολλές γυναίκες ρωτάνε αν τα κυματιστά μαλλιά δεν πρέπει να στεγνώνονται με το σεσουάρ και η απάντηση είναι πως φυσικά και μπορείτε να στεγνώσετε τις μπούκλες σας με το σεσουάρ, να βελτιώσετε την υφή τους και να αποκαλύψετε τη φυσική τους λάμψη όποτε θέλετε! Αν θέλετε να ισιώσετε τα μαλλιά σας ή να προσθέσετε κάποια επίπεδα με το σίδερο για μπούκλες, είναι απαραίτητο να τα στεγνώσετε πρώτα με σεσουάρ.

Για να δημιουργήσετε τα τέλεια κυματιστά μαλλιά αρχικά τα μαλλιά σας θα πρέπει να είναι στεγνά πριν χρησιμοποιήσετε συσκευή για μπούκλες, εφόσον για να δημιουργήσετε μπούκλες δεν απαιτείται επιπλέον υγρασία αλλά και η φυσική υγρασία των μαλλιών σας αρκεί. Αφού χτενίσετε καλά τα μαλλιά σας, χωρίστε τα , πιάνοντας τα πάνω τμήματα και ξεκινώντας από τα κάτω στρώματα. Ξεκινώντας από τις άκρες των μαλλιών, τυλίξτε απαλά μια τούφα έως τις ρίζες. Μπορεί να σας φανεί πιο εύκολο να χρησιμοποιήσετε και τα δύο χέρια στη συσκευή. Κρατήστε την για δύο δευτερόλεπτα, έπειτα ανοίξτε ελαφρά τη λαβίδα για να απελευθερώσετε την μπούκλα απαλά. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία στυλιζαρίσματος ξεχωριστά σε 5 επίπεδα θερμοκρασίας.

Όταν έχετε δημιουργήσει μπούκλες σε όλες τις τούφες, περάστε τα δάκτυλά σας απαλά μέσα από τα μαλλιά σας για να σχηματήσετε χαλαρά κύματα. Ολοκληρώστε με ένα ελαφρύ ψέκασμα από το αγαπημένο σας σπρέι στυλιζαρίσματος και ανοίξτε με τα χέρια σας με προσχοή τις μπούκλες ώστε να δημιουργηθούν όμορφα κυματιστά μαλλιά!

Share This