καθαρισμός προσώπου με ατμό και τέλος τα στίγματα

καθαρισμός προσώπου με ατμό και τέλος τα στίγματα

καθαρισμός_προσώπου_με_ατμό_και_τέλος_τα_στίγματα

 

Ο πιο εντατικός και οικονομικός τρόπος για να πείτε αντίο στα μαύρα στίγματα είναι ο καθαρισμός προσώπου με ατμό. Μπορείτε να τον κάνετε μόνες σας στο σπίτι και τα αποτελέσματα θα σας εντυπωσιάσουν !

Ο καθαρισμός προσώπου με ατμό γίνεται σε απόλυτα καθαρό πρόσωπο. Γεμίστε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό και βάλτε τη να βράζει. Μόλις αρχίσει να βράζει, μπορείτε αν θέλετε να προσθέσετε μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο της επιλογής σας. Βγάλτε την κατσαρόλα από την φωτιά και ρίξτε το καυτό νερό σε ένα σκεύος ή σε ένα γυάλινο μπολ και πάρτε μια πετσέτα και απλώστε την στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας. Με τα χέρια σας κρατήστε τις δύο άκρες της πετσέτας πάνω από το κεφάλι σας έτσι ώστε να έχετε φτιάξει μια αυτοσχέδια τέντα στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας. Σκύψτε προς το μέρος του μπολ με το νερό που βγάζει ατμό και θα πρέπει να κρατάτε μια απόσταση ασφαλείας. Ο καθαρισμός προσώπου απαιτεί ο ατμός δεν θα πρέπει να σας καίει το πρόσωπο. Κρατήστε μια απόσταση έτσι ώστε ο ατμός να είναι λίγο ζεστός αλλά όχι καυτός. Αφήστε τον ατμό να ανοίξει τους πόρους του δέρματός σας για 5-10 λεπτά. Πλύνετε το πρόσωπο σας με χλιαρό νερό και ένα καθαριστικό προσώπου της επιλογής σας. Τώρα που οι πόροι του δέρματος είναι ανοιχτοί, η βρωμιά απομακρύνεται σε βάθος.

Βάλτε λίγο ξύδι σε ένα κομματάκι βαμβάκι και περάστε το πρόσωπο σας. Ξεπλύνετε και πάλι το πρόσωπό σας με χλιαρό νερό. Το τελευταίο ξέβγαλμα με νερό θα πρέπει να γίνει με κρύο νερό έτσι ώστε να φωτίσει το δέρμα.

Share This