Τα 5 καλύτερα Χρωμοσαμπουάν

Τα 5 καλύτερα Χρωμοσαμπουάν

χρωμοσαμπουαν μαλλιων μαρκες οι 5 καλύτερες και ολα όσα πρέπει να ξέρεις!

Τα 5 καλύτερα Χρωμοσαμπουάν

Αν θέλετε να κάνετε μια μικρή αλλαγή στα μαλλιά σας, όπως να τα ανοίξετε ή να σκουρύνετε κατά ένα με δύο τόνους από το φυσικό σας τότε η καλύτερη λύση για εσάς είναι αυτη . Είναι ελαφριάς σύστασης και μπορούν να χρησιμοποιηθούν, επίσης, για να δώσουν ξανά ζωντάνια στο χρώμα των ήδη βαμμένων μαλλιών, παίζοντας το ρόλο του ρεφλέ.

Το βάψιμο των μαλλιών είναι μια προσωπική επιλογή, η οποία είναι χρήσιμο να ακολουθεί συγκεκριμένους κανόνες ορθής χρήσης και ασφάλειας, ώστε να ελαχιστοποιηθεί ή και να εξαλειφθεί ο κίνδυνος πρόκλησης οποιασδήποτε βλάβης στην υγεία, όσων έρχονται σε επαφή με τις χημικές ουσίες που περιέχονται στις βαφές.

Δίνουν χρώμα στα μαλλιά σας, το οποίο όμως θα διαρκέσει για μάξιμουμ 40 λουσίματα. Κάνοντας όμως πολλές συνεχείς επαναλήψεις είναι σαν να κάνετε κανονική βαφή. Συνεπώς με τη χρήση τους πρέπει να ενυδατώνετε και να περιποιήστε τα μαλλιά σας όπως θα κάνατε αν τα είχατε βάψει κανονικά. Γι’ αυτό πάντα μετά από κάθε τεχνική εργασία πρέπει να κάνετε ευλαβικά ενυδάτωση.
Σας προτείνουμε τις παρακάτω χρωμοσαμπουαν μαλλιων μαρκες!

Briogeo Hair Care Be Gentle Be Kind Cleansing Shampoo –  τιμή 24 $ – Αγορά απο Εδωχρωμοσαμπουάν μαλλιών

 

 

χρωμοσαμπουαν μαλλιων μαρκες Alterna Caviar Anti-Aging Brightening Blonde Shampoo – Τιμή 23 $ – Αγορά απο ΕδώΧρωμοσαμπουάν μαλλιών

 

 

Color Endure Violet Shampoo – Τιμή 26 & – Αγορά απο Εδώ 

 

χρωμοσαμπουαν μαλλιων μαρκες

PURE VOLUME Shampoo 250 ml – Τιμή 16 $ – Αγορά απο Εδώ Χρωμοσαμπουάν μαλλιών

TIGI Bed Head Colour Goddess Shampoo – Τιμή 12 $ – Αγορά απο Εδώ χρωμοσαμπουαν μαλλιων μαρκες

 

Είναι απαραίτητο όμως να γνωρίζετε τους πιθανούς κινδύνους που σχετίζονται με τα προϊόντα βαφής των μαλλιών, διότι μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να έχετε ολοκληρωμένη άποψη και να αποφασίζετε μόνη σας για ένα θέμα που επηρεάζει και διαμορφώνει ένα σημαντικό κομμάτι της καθημερινής σας προσωπικής, αλλά και οικογενειακής ζωής.  Εξάλου στη σύγχρονη εποχή, η ανάγκη για ομορφιά και φροντίδα δεν έχει αλλάξει..

Share This