Το γυναικείο άρωμα που ξεχωρίζουμε για το Φεβρουάριο

Το γυναικείο άρωμα που ξεχωρίζουμε για το Φεβρουάριο

Άκρος ερωτικό άκρως εθιστικό! Το γυναικείο άρωμα I ♥ JUICY COUTURE

γυναικείο άρωμα

Δείτε εδώ: To αρωμα Manifesto γυναικείο yves saint laurent άρωμα

Σε μελέτη που έγινε, αποδείχτηκε ότι περίπου  το 85% των γυναικών είναι σίγουρο ότι θα κάνει μια αγορά ενός αρώματος, για τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. Σε ερώτηση που έγινε σε αυτές τις γυναίκες για τον λόγο που αγοράζουν αρώματα είπαν  ότι ο λόγος που αγοράζουν ένα άρωμα είναι ότι τις κάνει να μυρίζουν υπέροχα και να αισθάνονται πολύ καλύτερα με τον εαυτό τους. Επίσης είπαν ότι ένα καλό άρωμα τις κάνει να αισθάνονται ότι είναι το απόλυτο θηλυκό και επίσης ότι τις αυξήσει ακόμα και την αυτοπεποίθηση.

O Φεβρουάριος είναι ένας ερωτικός μήνας, γι αυτό και το άρωμα που ξεχωρίζουμε είναι ερωτικό άκρως εθιστικό! Το I ♥ JUICY COUTURE είναι ένα άρωμα που θα σας ξετρελάνει! Πρόκειται για έναν εθιστικό συνδυασμό από πλούσιες φρουτώδεις και λουλουδάτες νότες, εμπλουτισμένες με σαγηνευτικό κεχριμπάρι και μόσχο.

 

Ενα γυναικείο άρωμα που ξυπνάει «ώριμα» ερωτικά πάθη

γυναικείο άρωμα

Με αναμφισβήτητα τολμηρές νότες, το άρωμα ενσαρκώνει το πνεύμα της ζωής, του έρωτα που δηλώνεται και αντικατοπτρίζει ένα πραγματικό πάθος για όλα τα πράγματα Juicy Couture. Φρουτώδες σε συνδυασμό με βανίλια, είναι ένα ανατολίτικο άρωμα που θα αποκτήσει κάθε κορίτσι Juicy Couture που θέλει να ακτινοβολεί έντονη αυτοπεποίθηση. Το άρωμα ξεκινά με μία χυμώδη έκρηξη μήλου και μανταρινιού που αναμειγνύονται με γλυκό φραγκοστάφυλλο. Στην καρδιά του αρώματος συναντάμε τα liliums και τα πέταλα του γιασεμιού που φλερτάρουν με το ροζ αγιόκλημα για να αναδείξουν τη γυναικεία κομψότητα.

Στη βάση, το κεχριμπάρι και οι μόσχοι ενώνονται με το πατσουλί για να δημιουργήσουν ένα πολυτελές τελείωμα. Το μπουκάλι του I ♥ JUICY COUTURE αποπνέει γκλάμουρ και κομψότητα. Με σχήμα καράφας και μία μείξη κοσμημάτων και αλυσίδων το μπουκάλι εκφράζει τη θηλυκότητα και αιχμαλωτίζει τα συστατικά που είναι μοναδικά στο brand. Αξίζει να δοκιμάσετε αυτό το γυναικείο άρωμα και το μόνο σίγουρο είναι πως θα αποπλανήσετε τους γύρω σας!

Share This
Κάντε το σχόλιο σας