5 Απίθανες ιδέες για Δωρεάν Γράμμα απο τον Άγιο Βασίλη για το παιδί σας

Γραμμα απο τον αγιο βασιλη δωρεαν για το παιδί σας

Γραμμα απο τον αγιο βασιλη δωρεαν

 

Δεν θα ήταν μια υπέροχη έκπληξη τα παιδακια σας να λάβουν μια προσωπική απάντηση απο τον αγαπημενο σε ολους μας γεροντα ; Τα Χριστούγεννα θέλουν λίγη μαγεία παραπάνω για τα παιδιά μας, λίγη χρυσόσκονη. Οι γονείς μπορούν να συντάξουν μια επιστολη προς τα παιδιά τους, στην οποία θα αναφέροται τα δώρα που θα λάβει τη νύχτα των Χριστουγέννων, καθώς και για συμπεριφορές που θα προτρέψει ο καλοκάγαθος ασπρομάλλης γέρονταςνα διορθώσει το αγγελούδι σας. Μπορείτε να εκτυπώσετε ενα γραμμα απο τον αγιο βασιλη δωρεαν σε ειδικό γιορτινό επιστολόχαρτο και να εκτυπώσετε ένα φάκελο όπου μπορείτε εσείς οι ίδιοι θα το ταχυδρομήσετε στα παιδιά σας.

Ο πιο οικονομικός τρόπος είναι να εκτυπώσετε μια επιστολη με φιγούρες και να γράψετε εσεις στο παιδάκι σας! Διαλέξτε έναν φάκελο η εκτυπώστε έναν από τους παρακάτω που βρήκαμε εμείς και ταχυδρομήστε το στην διεύθυνση του σπιτιού σας!

Εαν παλι ψαχνετε κατι ποιο προχοριμενο και προτωπορικο μπορειτε να φτιαξετε απο μονοι σας ενα προσωποποιημένα δωρεαν βίντεο οπου ο καλοκάγαθος ασπρομάλλης γέροντας μιλα προσωπικα στο αγγελουδι σας.

Οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από αυτή την ιδέα, είχαν την επιθυμία να ξαναζωντανέψουν την χαμένη μαγεία στις καρδιές των παιδιών μας , ετσι δημιούργησαν μια απιστευτη εφασρμογη οπου σας σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αυτοματοποιημένα εκτος απο μια προσωποποιημένη επιστολη, ένα προσωποποιημένο τηλεφώνημα ή ακόμη καλύτερα και ένα προσωποποιημένο βίντεο στο οποιο ο ίδιος ο αγαπημένοςκαλοκάγαθος γέροντας μιλάει στο παιδί μας με άμεσο και ολοζώντανο τρόπο αποκαλύπτοντας και εκπλήσσοντας ευχάριστα το παιδί με στοιχεία και λεπτομέρειες από την ίδια του τη ζωή.

To σύστημα σε συνεργασία με τους γονείς παράγει αυτοματοποιημένα ένα ολοκληρωμένο πακέτο, χρησιμοποιώντας κάποιες μικρές αλλά απαραίτητες πληροφορίες για το αγγελούδι σας, που συγκεντρώνονται μέσω απαντήσεων σε σχετικές ερωτήσεις.

Όταν ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες ερωτήσεις – σαν από θαύμα – προκύπτει εκτός των άλλων, ένα μοναδικό βίντεο με απαράμιλλα ρεαλιστικές και συνάμα μαγικές εικόνες από τη ζωή και τη δράση στον παγωμένο βόρειο πόλο. Ξωτικά, εικόνες από το μαγικό εργαστήρι, τον στάβλο, την πελώρια βιβλιοθήκη, ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια του παιδιού και πλαισιώνουν την επικοινωνία μαζί του, συνοδευόμενα από διάφορα προσωποποιημένα μηνύματα και εικόνες. Ο Άη Βασίλης ξέρει το όνομά του, πού μένει και άλλα πολλά!

 

Δείτε επίσης:  Τι δώρο να πάρεις για τα Χριστούγεννα στο παιδί σου!

Share This