Αισθησιακό givenchy Dahlia Noir άρωμα

Αισθησιακό givenchy Dahlia Noir άρωμα

Αισθησιακό_givenchy_Dahlia_Noir_άρωμα (1)

 

To γυναικείο άρωμα Dahlia Noir του γαλλικού οίκου givenchy εκφράζει τη δύναμη μιας εύθραυστης γυναίκας, την ελκυστική απαλότητα της γυναίκας, εμπνευσμένο από ένα φανταστικό λουλούδι.

Το γυναικείο άρωμα Dahlia Noir Eau de Toilette, το ξέσπασμα ενός μοιραίου λουλουδιού στο απόλυτο φως … Η Μαύρη Ντάλια είναι ένα λουλούδι που δεν υπάρχει, κι όμως απέκτησε τη δική του ευωδιά χάρη στη φαντασία του αρωματοποιού François Demachy και του Ricardo Tisci. Ο οίκος givenchy ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για τη δημιουργία της μαύρης Ντάλιας, σε μια δημιουργία Dahlia Noir Eau de Toilette, στολισμένη με σαφήνεια και ελαφρότητα. Το άρωμα εκφράζει ένα φωτεινό και φρουτώδες όραμα και αποκαλύπτει αμέσως μια μαλακή, ηδονική οσφρητική υφή σαν χάντρες δροσιάς από φρούτα το πρωί. Παρέχει άμεσα πικάντικες νότες μανταρινιού, κίτρου και ροδακινιάς. Η καρδιά του πλημμυρίζει από άρωμα τριανταφύλλου, ένα σύμβολο θηλυκότητας. Το πέταλο του και η φρεσκάδα επισημαίνονται και συνδέονται με καρπούς από κόκκινο πιπέρι. Ίχνη από κεχριμπάρι, βανίλια και σανταλόξυλο συνθέτουν έναν ακραίο αισθησιασμό.

Το givenchy Dahlia Noir είναι διαθέσιμο στα περισσότερα καταστήματα ομορφιάς με επώνυμα γυναικεία αρώματα και σας το προτείνουμε για τη μοναδική του αίσθηση το φετινό χειμώνα !

Share This