20 απίθανα σχεδια με μοντέρνο γαλλικο μανικιουρ που πρεπει να δοκιμάσεις

20 απίθανα σχεδια με μοντέρνο γαλλικο μανικιουρ που πρεπει να δοκιμάσεις

γαλλικο μανικιουρ νεα εντυπωσιακά σχεδια

γαλλικο μανικιουρ

 

Οι νέες τάσεις για ένα μοντέρνο γαλλικο μανικιουρ

Ναι, το γαλλικό μανικιούρ είναι και πάλι στη μόδα, όχι όμως στην κλασσική μορφή που το ξέραμε! Λουλούδια, δίχτυα, όμπρε και γεωμετρικά σχέδια έρχονται να εμπλουτίσουν το κλασσικό, λιτό, αγαπημένο στυλ και να μας χαρίσουν νύχια που θα συγκεντρώνουν τα βλέμματα!

Οι προτάσεις φέτος για το γαλλικό μανικιούρ είναι άπειρες, διαλέξαμε για σας τις 4 πιο όμορφες!

 

γαλλικο μανικιουρ νεα εντυπωσιακά σχεδια – δίχτυ

γαλλικό μανικιούρ δίχτυ

Δύο συστατικά της μοιραίας γυναίκας μαζί! Σε γυμνό, καθαρό νύχι σχεδιάζουμε πρώτα το δίχτυ με λευκό βερνίκι και λεπτό πινέλο. Αν δυσκολεύεστε να το σχεδιάσετε μόνες σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε stencils νυχιών, σαν κι αυτά που βρήκαμε εδώ, αλλά θα πρέπει πρώτα να περάσετε το νύχι με βερνίκι στο χρώμα του δέρματος. Αφού στεγνώσει το δίχτυ, σχεδιάζουμε την χαρακτηριστική λευκή άκρη του γαλλικού μανικιούρ και τέλος περνάμε όλο το νύχι με διάφανο βερνίκι.

 

 

Το γαλλικό – όμπρε μανικιούρ

γαλλικό μανικιούρ όμπρε

Πανέμορφο, λιτό αλλά και σικ! Απλώνουμε πρώτα το βερνίκι στο χρώμα του δέρματος σε όλο το νύχι και μετά το λευκό στις άκρες. Πριν στεγνώσει, με ένα κομματάκι σφουγγαριού μακιγιαζ αναμιγνύουμε τα 2 χρώματα στη μέση του νυχιού. Ξαναβάφουμε με το λευκό βερνίκι στις άκρες και αναμιγνύουμε και πάλι με το σφουγγαράκι. Μπορείτε να δείτε την τεχνική εδώ.

 
 

 

Το γαλλικό μανικιούρ με αυτοκόλλητα λουλουδιών

γαλλικό μανικιούρ φλοράλ

Σε πιο ανοιξιάτικη διάθεση, είναι μία εύκολη τεχνική. Αρχικά βάφουμε το νύχι στα χρώματα του γαλλικού μανικιούρ όπως συνήθως. Αφού στεγνώσει καλά, κολλάμε προσεκτικά τα ειδικά για τα νύχια αυτοκόλλητα σε φλοράλ σχέδια. Τέλος, περνάμε με διάφανο βερνίκι όλο το νύχι για να μην ξεφτίσουν τα λουλουδάκια μας!

 

 

Το γαλλικό μανικιούρ – σκάκι

γαλλικό μανικιούρ σκάκι

Τολμηρό, κατάλληλο για πιο νεαρές γυναίκες, χρειάζεται ένα επιπλέον βερνίκι σε μαύρο χρώμα. Σχεδιάζουμε το κλασσικό γαλλικό, φροντίζοντας να σχηματίσουμε αρκετά φαρδιά την λευκή λωρίδα και αφήνουμε να στεγνώσει. Με το μαύρο βερνίκι σχεδιάζουμε τα μαύρα τετραγωνάκια πάνω στη λευκή λωρίδα, έτσι ώστε να σχηματιστεί το εφέ σκακιέρας. Τελειώνουμε με μία στρώση διάφανου βερνικιού για να ασφαλίσουμε τα χρώματά μας.

Δειτε καποια αλλα σχεδια που μας αρεσαν!

γαλλικο μανικιουρ

γαλλικο μανικιουρ

γαλλικο μανικιουρ

γαλλικο μανικιουρ

γαλλικο μανικιουρ

γαλλικο μανικιουρ

γαλλικο μανικιουρ

γαλλικο μανικιουρ

 

Δείτε επίσης: Άψογο γαλλικό μανικιούρ στο σπίτι

Share This
Κάντε το σχόλιο σας