Πως να διαμορφώσετε το look σας με funny shirts

Πως να διαμορφώσετε το look σας με funny shirts

Πως_να_διαμορφώσετε_το_look_σας_με_funny_shirts (3)

Τα γυναικεία funny shirts υπάρχουν σε κάθε ντουλάπα και ακόμα και το καλοκαίρι είναι μια εύκολη πρόταση για να κάνετε μοναδικούς συνδυασμούς !

Τα έξυπνα logos στα  funny shirts  έχουν γίνει μεγάλο trend τα τελευταία χρόνια και όλο και περισσότερες γυναίκες επιλέγουν να αγοράσουν ή ακόμα και να παραγγείλουν οι ίδιες μια μπλούζα με αστείο λογότυπο. Υπάρχουν πολλά μαγαζιά στα οποία μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας ένα αστείο μπλουζάκι σε πολύ χαμηλό κόστος , το οποίο θα περιέχει το αγαπημένο σας αστείο, ένα χαρούμενο λογότυπο, μια έξυπνη ατάκα ή ό,τι άλλο θέλετε ! Το αστείο σας μπλουζάκι μπορείτε να το φορέσετε με όλα, ειδικά τώρα που η  μόδα εγκρίνει τα mix and match σύνολα ! Φορέστε το μπλουζάκι σας με ένα τζιν σορτσάκι, με την παντελόνα σας , με τη σελοπέτα σας που ξανάρθε στη  μόδα δυναμικά αλλά και με τις μακριές σας μάξι φούστες. Με μια μακριά φούστα σας προτείνουμε να βάλετε το μπλουζάκι από μέσα και να φορέσετε ψηλοτάκουνα πέδιλα και να διαλέξετε ένα μικρό πολύχρωμο clutch bag. Τολμήστε να έχετε ένα πιο χιουμοριστικό στοιχείο στην εμφάνισή σας ! Θα ξεχωρίσετε !

Τα funny shirts είναι μια πολύ καλή ιδέα για το καλοκαίρι ! Φορέστε το με όποιο τρόπο θέλετε για να νιώθετε μοδάτη και σας φτιάχνουν το κέφι σε κάθε σας εμφάνιση !

  • Πως_να_διαμορφώσετε_το_look_σας_με_funny_shirts (1)
  • Πως_να_διαμορφώσετε_το_look_σας_με_funny_shirts (2)
  • Πως_να_διαμορφώσετε_το_look_σας_με_funny_shirts (4)
  • Πως_να_διαμορφώσετε_το_look_σας_με_funny_shirts (5)
Share This