Έρχονται ξανά στη μόδα τα με μονογράμματα

Έρχονται ξανά στη μόδα τα με μονογράμματα

fashion accessory 2017

fashion accessory 2017

fashion accessory 2017

Να που είναι ξανά εδώ τα μονογράμματα ως τοπ τάση φέτος! Μπορεί να θυμάστε ότι πριν λίγα χρόνια μονοπωλούσαν τη μπιζουτιέρα μας, αλλά όλα δείχνουν πως πρέπει να τα φέρετε πάλι στο προσκήνιο του στυλ σας.  Ευκολοφόρετα, κομψά και χαριτωμένα, τα μονογράμματα  θα σας αρέσουν πολύ!fashion accessory 2017

 

Τα μονογράμματα πέρα από μοδάτα έχουν και συναισθηματική αξία, καθώς έτσι αποτυπώνετε το αρχικό του αγαπημένου σας, της κολλητής σας, των παιδιών ή των γονιών σας αλλά και το δικό σας στο κόσμημα σας και το έχετε πάντα πάνω σας. Εμείς σας προτείνουμε να επιλέξετε αρχικά ένα μενταγιόν, ένα δαχτυλίδι ή ένα βραχιολάκι με τα αρχικά που θέλετε. Τα σκουλαρίκια είναι επίσης μια καλή επιλογή, αλλά σε πολλές γυναίκες δεν αρέσουν!

Θα βρείτε πάρα πολλά σχέδια, τόσο online όσο και στα καταστήματα της πόλης σας, με λιτές γραμμές αλλά και σε πιο εντυπωσιακά μοτίβα. Διαλέξτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο ως γραμμή και υλικό, ασήμι, χρυσός ή λευκόχρυσος, και μην ξεχάσετε να βάλετε τα αρχικά των αγαπημένων σας πάνω του!

fashion accessory 2017fashion accessory 2017

fashion accessory 2017 fashion accessory 2017

Δείτε επίσης:  Το κόκκινο γυναικείο tissot ρολόι μας έκλεψε την καρδιά

Share This