Πως να διαλέξετε μάσκαρα στο επαγγελματικό μακιγιάζ

Πως να διαλέξετε μάσκαρα στο επαγγελματικό μακιγιάζ

Πως_να_διαλέξετε_μάσκαρα_στο_επαγγελματικό_μακιγιάζ

Το επαγγελματικό μακιγιάζ ματιών χρειάζεται ένταση στο βλέμμα, κάτι τι οποίο πέρα από τις σκιές και το eyeliner μπορεί να το χαρίσει εύκολα μια καλή μάσκαρα! Μια μάσκαρα με καλή απόδοση σε ένα επαγγελματικό μακιγιάζ πρέπει να είναι κατάλληλη για όλες τις επιλογές. Αν θέλετε να αντέξει πολύ επιλέξτε μια με αδιάβροχη σύνθεση που καλύπτει τις βλεφαρίδες, τους χαρίζει όγκο και μήκος και δεν φεύγει με τίποτα. Μια τέτοια μάσκαρα είναι άριστη και για ένα νυφικό επαγγελματικό μακιγιάζ, αφού κάθε νύφη επιθυμεί μέγιστη απόδοση και μεγάλη διάρκεια και τέλειο βλέμμα!

Μια μάσκαρα που κάνει όσα υπόσχεται πρέπει να ξεχωρίζει και να δίνει υπέροχο όγκο στις βλεφαρίδες. Θέλετε κι άλλα στοιχεία που κάνουν μια μάσκαρα καλή αγορά; Η μάσκαρα πρέπει να προσφέρει τουλάχιστον το διπλάσιο όγκο και μήκος μετά από 2 με 3 περάσματα! Προσέξτε οι ραβδώσεις από το βουρτσάκι της μάσκαρα που θα διαλέξετε να έχουν ίνες οι οποίες θα γαντζώνουν τις βλεφαρίδες, επιτρέποντας σας να έχετε ένα κλιμακωτό αποτέλεσμα στο βλέμμα σας και αφήνοντας τον όγκο των βλεφαρίδων να αυξάνεται σε κάθε πέρασμα. Επίσης, μια καλή μάσκαρα πρέπει να έχει μαύρο χρώμα, για να ταιριάζει με κάθε είδος μακιγιάζ! Αφήστε τις καφέ, μπλε και μωβ μάσκαρες για πιο χαλαρές και ιδιαίτερες εμφανίσεις, αν θέλετε να επενδύσετε σε μια μάσκαρα αυτή πρέπει να έχει μαύρο χρώμα. Όσο και αν προσπαθήσει μια πωλήτρια να σας πουλήσει άλλο χρώμα μάσκαρα, το μαύρο θα είναι πάντα η πιο ασφαλής και διαχρονική λύση στο μακιγιάζ ματιών, ασχέτως αν είστε ξανθιά, μελαχρινή, καστανή ή κοκκινομάλλα!

Μια καλή μάσκαρα πρέπει να τα κάνει όλα! Να χαρίζει έντονο όγκο, μήκος, να έχει χρώμα με ένταση και βάθος και να ξεχωρίζει τις βλεφαρίδες άψογα, ενώ επιπλέον… να είναι μακράς διαρκείας και να αντέχει στην υγρασία! Για αυτό ψάξτε καλά ώστε να βρείτε με σιγουριά την καλύτερη μάσκαρα για τα δικά σας μάτια!

Share This