Τα καλύτερα επαγγελματικά βερνίκια νυχιών από το Femme Fatale

Τα καλύτερα επαγγελματικά βερνίκια νυχιών από το Femme Fatale

Τα_καλύτερα_επαγγελματικά_βερνίκια_νυχιών_από_το_Femme_Fatale (2)

Τα επαγγελματικά βερνίκια νυχιών σας λύνουν τα χέρια, και πλέον μπορείτε να τα βρείτε από τις μεγαλύτερες εταιρείες στις καλύτερες τιμές της αγοράς στα καταστήματα και στο e-shop Femme Fatale!

Τα βερνίκια που σας προτείνουμε εμείς είναι τα catrin gel effect τα οποία έχουν φοβερό αποτέλεσμα και τέλεια τιμή! Τα catrin gel effect επαγγελματικά βερνίκια νυχιών που μπορείτε να αγοράσετε από ένα κατάστημα Femme Fatale ή online εύκολα και γρήγορα από το επίσημο e-shop τους, είναι βερνίκια νυχιών μεγάλης διάρκειας, τα οποία δίνουν τέλειο αποτέλεσμα μόνιμου βερνικιού με πλούσιο βαθύ, χρώμα και απίστευτη λάμψη. Αν τοποθετηθούν σωστά, δηλαδή αρχικά με την κατάλληλη βάση σταθεροποίησης πριν το βερνίκι και top coat για την απαραίτητη προστασία μπορεί να διαρκέσουν μέχρι και 7 ημέρες! Στεγνώνουν σε λιγότερο από 1 λεπτό και δεν χρειάζονται λάμπα UV. Θα τα βρείτε σε μια τεράστια ποικιλία χρωμάτων, ροζ, κόκκινο, μεταλιζέ, λιλά, μπλε, πράσινο, μαύρο, κίτρινο αλλά και σε όλες τις πολύ μοδάτες ουδέτερες αποχρώσεις! Διαλέξτε την αγαπημένη σας και δημιουργήστε τα καλύτερα nails art σε νύχια χεριών και ποδιών για όλες τις εμφανίσεις σας αυτό το καλοκαίρι!

Το πρώτο κατάστημα Femme Fatale ιδρύθηκε το 2001, η πείρα του όμως στον χώρο των καλλυντικών ξεκινάει από το 1979 αφού λειτουργούσε υπό άλλη επωνυμία. Σήμερα αριθμεί τρία καταστήματα στις περιοχές της Καλλιθέας, της Νίκαιας και του Κερατσινίου για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Αντικειμενικός τους σκοπός είναι η κάλυψη των αναγκών σας, όσο το δυνατό καλύτερα και πληρέστερα, σε προϊόντα ομορφιάς. Το εξειδικευμένο του προσωπικό, «ο προσωπικός σας σύμβουλος» αφού εντοπίσει τις πραγματικές σας ανάγκες (πάντα με την δική σας βοήθεια) θα σας προτείνει τα πλέον κατάλληλα προϊόντα. Εντός των καταστημάτων Femme Fatale λειτουργούν και τμήματα για επαγγελματίες μανικιούρ και κομμωτικής και σπουδαστές αντίστοιχων σχολών, με μεγάλη γκάμα προϊόντων και έξτρα εκπτώσεις. Για να δείτε αναλυτικά τη μεγάλη γκάμα από επαγγελματικά βερνίκια νυχιών μπείτε στο femme-fatale.gr!

Τα_καλύτερα_επαγγελματικά_βερνίκια_νυχιών_από_το_Femme_Fatale (1) Τα_καλύτερα_επαγγελματικά_βερνίκια_νυχιών_από_το_Femme_Fatale (3) Τα_καλύτερα_επαγγελματικά_βερνίκια_νυχιών_από_το_Femme_Fatale (4)

Share This
Κάντε το σχόλιο σας