Νέα αγαπημένη Estee Lauder ενυδατική κρέμα προσώπου

Νέα αγαπημένη Estee Lauder ενυδατική κρέμα προσώπου

%ce%bd%ce%ad%ce%b1_%ce%b1%ce%b3%ce%b1%cf%80%ce%b7%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b7_estee_lauder_%ce%b5%ce%bd%cf%85%ce%b4%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae_%ce%ba%cf%81%ce%ad%ce%bc%ce%b1_%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83

Η νέα αγαπημένη Estee Lauder ενυδατική κρέμα προσώπου είναι η Revitalizing supreme light, η οποία θα καλύψει όλες τις ανάγκες της επιδερμίδας σας μετά το πέρας του καλοκαιριού!

Το δέρμα μας είναι μοναδικό και η σειρά της Estee Lauder Revitalizing Supreme Global Anti-Aging το γνωρίζει. Η χαρακτηριστική επαναστατική αυτή συλλογή, με συνθέσεις πολλαπλών δράσεων, ‘’διαισθάνεται’’ και ανταποκρίνεται στις συνεχώς εναλλασσόμενες ανάγκες του δέρματος – και μειώνει δραστικά την εμφάνιση των κυρίων σημαδιών γήρανσης. Και τώρα, η δύναμη αυτής της συλλογής έρχεται σε μια ιδιαίτερα ελαφριά σύνθεση: παρουσιάζουμε την ενυδατική κρέμα προσώπου Revitalizing Supreme Light Global Anti-Aging Creme Oil-Free. Με την επαναστατική IntuiGen Technology, αυτή η κρέμα πολλαπλών δράσεων βοηθά στην αναζωογόνηση της φυσικής ιδιότητας του δέρματος να αντιστέκεται στα κύρια σημάδια γήρανσης, προσαρμόζοντας και στοχεύοντας στις συνεχώς εναλλασσόμενες ανάγκες του. Η εμφάνιση κυρίων σημείων γήρανσης – γραμμές, ρυτίδες, απώλεια σφρυγηλότητας, θαμπάδας και αφυδάτωσης – είναι σημαντικά πιο μειωμένα. Αυτή η ενυδατική κρέμα προσώπου της Estee Lauder είναι μη λιπαρή και ρυθμίζει την λιπαρότητα, ενώ συγχρόνως βοηθά στην μείωση της εμφάνισης των πόρων, αφήνοντας την επιδερμίδα ελαφριά ενυδατωμένη και άνετη. Πιο απαλή, σφριγηλή, φωτεινή – αναζωογονημένη. Θα τη βρείτε σε όλα τα καταστήματα hondos center και σε όλα τα υπόλοιπα καταστήματα με επώνυμα καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης της Estee Lauder! Δοκιμάστε την!

Share This