ΔΩΡΕΑΝ Εκτυπώσιμο γράμμα απάντηση απο τον Άγιο Βασίλη

Γράμμα απάντηση απο τον Άγιο Βασίλη εκτυπώσιμο γεμάτο, αναμνήσεις και μαγεία μόνο για το δικό σας παιδί!

γράμμα απάντηση απο τον Άγιο Βασίλη

Δεν υπάρχει τίποτε πιο µαγικό για τα παιδιά από τις γιορτές των Χριστουγέννων. Ακόμη και αν όλα γύρω μας είναι χάλια, ακόμη και όταν πόλεμοι ξεσπούν ολόγυρά μας… κρίση, προσφυγιά, φτώχεια, δυστυχία… ακόμη και τότε η μαγεία των Χριστουγέννων είναι ικανή, έστω και για λίγο, να ξορκίσει το κακό και να απλώσει πάνω του ένα πέπλο καλοσύνης, ανθρωπιάς, ελπίδας.

Δείξτε στα παιδιά σας το πραγματικό πνεύμα των Χριστουγέννων με ενα γράμμα απάντηση απο τον Άγιο Βασίλη και «χαθείτε» και εσείς στη μαγεία των γιορτών.Αναρωτιέστε μήπως τα κακομαθαίνετε, μήπως υπερβάλλετε με τα δώρα, τις βόλτες, τα γλυκά.. Ίσως νομίζετε ότι δεν τους προσφέρετε αρκετή «μαγεία». Για να βρείτε το σωστό μέτρο, προσπαθήστε να δείτε τις γιορτές με τα μάτια τους. Θυμηθείτε πώς νιώθατε εσείς ως παιδί τα Χριστούγεννα.

γράμμα απάντηση απο τον Άγιο Βασίλη

Τα παιδιά ειναι καλο να πιστεύουν στον μύθο κάποιου ο οποίος προσπαθεί να κάνει τους ανθρώπους χαρούμενους και να τους επιβραβεύσει αν έχουν δείξει καλή συμπεριφορά». Αλλωστε ο μύθος του Αϊ-Βασίλη έχει τις «ρίζες» του στην αλήθεια – ο Αγιος Νικόλαος στον οποίον βασίζεται ήταν υπαρκτό πρόσωπο. Εγινε γνωστός καθώς μοίραζε απλόχερα δώρα και χρήματα στους φτωχούς και αυτές οι αξίες τις οποίες διέδιδε είναι και οι σημαντικές.

Κάθε χρόνο χιλιάδες εκατομμύρια παιδάκια στέλνουν ένα γράμμα στον αγαπημένο σε όλους μας ασπρομάλλη γέροντα ζητώντας του αυτό που επιθυμούν πολύ! Ασχέτως τι του ζητούν ο καλοκάγαθος γέροντας πρέπει να μάθει όλες τις  επιθυμίες έγκαιρα για να μπορέσει να τις προλάβει όλες. Είτε το αγγελούδι σας γράφει πια μόνο του το γράμμα είτε χρειάζεται τη βοήθεια σας έχουμε ετοιμάσει μερικά πρότυπα που θα σας κάνουν τη ζωή πολύ πιο εύκολη! Βέβαια μην ξεχνάτε ότι εδώ και λίγα χρόνια ο γέροντας στελνει και γράμμα απάντηση απο τον Άγιο Βασίλη .

γράμμα απάντηση απο τον Άγιο Βασίλη

Χρησιμοποιήστε λοιπόν αυτά τα πρότυπα και για την απάντηση του Άι Βασίλη. Θα βρείτε επίσης και εκτυπώσιμη φόρμα και για το πιστοποιητικό «Καλού Παιδιού» για την χρονιά που πέρασε. Συμπληρώστε τα με πολλά προσωπικά στοιχειά του παιδιού σας για να γίνει αρκετά αληθοφανές και ταχυδρομήστε την στο σπίτι σας! Η φατσούλα που θα έχει το παιδάκι σας όταν ανοίξει το γράμμα απάντηση από τον Άγιο Βασίλη να είστε σίγουροι ότι θα αξίζει το κάθε λεπτό που σπαταλήσατεαπό το χρόνο σας!

 

Πρότυπα για γράμμα απάντηση απο τον Άγιο Βασίλη

 

 

Εάν πάλι ψάχνετε κάτι ποιο προχωρημένο και προεμπειρικό μπορείτε να φτιάξετε απόμόνοι σας ένα προσωποποιημένα δωρεάν βίντεο όπου ο καλοκάγαθος ασπρομάλλης γέροντας μιλάπροσωπικά στο αγγελούδι σας.

Οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από αυτή την ιδέα, είχαν την επιθυμία να ξαναζωντανέψουν την χαμένη μαγεία στις καρδιές των παιδιών μας , ετσι δημιούργησαν μια απιστευτη εφασρμογη οπου σας σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αυτοματοποιημένα εκτος απο μια προσωποποιημένη επιστολη, ένα προσωποποιημένο τηλεφώνημα ή ακόμη καλύτερα και ένα προσωποποιημένο βίντεο στο οποιο ο ίδιος ο αγαπημένοςκαλοκάγαθος γέροντας μιλάει στο παιδί μας με άμεσο και ολοζώντανο τρόπο αποκαλύπτοντας και εκπλήσσοντας ευχάριστα το παιδί με στοιχεία και λεπτομέρειες από την ίδια του τη ζωή. Θα βρειτε την υπηρεσια αυτη εδώ! 

Share This