Τι δώρο να πάρεις για τα Χριστούγεννα στο παιδί σου!

Τι δώρο να πάρεις για τα Χριστούγεννα στο παιδί σου!

γραμμα στον αγιο βασιλη

 

Δημιουργήστε οχι μονο ενα γραμμα στον αγιο βασιλη αλλα ένα γραμμα απο τον αγιο βασιλη !! ένα τηλεφώνημα αη βασιλη ή ακόμη και ένα βιντεο απο τον αι βασιλη όπου ο ίδιος ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών απευθύνεται στο παιδί σας με άμεσο και ολοζώντανο τρόπο αποκαλύπτοντας και εκπλήσσοντας ευχάριστα το παιδί με στοιχεία και λεπτομέρειες από την ίδια τους τη ζωή. Οχι λοιπον μονο ενα γραμμα στον αγιο βασιλη!…

Τα Χριστούγεννα είναι σίγουρα η πιο μαγική γιορτή και ειδικά για τα παιδιά. Η προσμονή των δώρων, η γιορτινή ατμόσφαιρα, τα γλυκά και το στολισμένο δέντρο, δημιουργούν ένα ονειρεμένο σκηνικό, που τώρα μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο, με το γραμμα στον Αγιο Βασιλη.

Φανταστείτε πόσο θα χαρούν οι μικροί σας ήρωες όταν δουν τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη να τους μιλάει προσωπικά ή όταν τα επισκεφτεί μαζί με τα ξωτικά του; Θα μου πεις, “Καλά, γίνεται αυτό;” Και φυσικά γίνεται με το Santaletter.gr.

Το ανακάλυψα πρόσφατα και ανυπομονώ να φτάσουν τα Χριστούγεννα και να δω τη χαρά ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των παιδιών μου. Πώς λειτουργεί; Το Santaletter.gr είναι μια πλατφόρμα μέσα από την οποία μπορείς να φτιάξεις το δικό σου προσωποποιημένο βίντεο με τον Άγιο Βασίλη να μιλάει στο παιδί σου ζωντανά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να συμπληρώσεις το όνομά του, το δώρο που θέλει καθώς και άλλα στοιχεία που θα κάνουν το παιδί να πιστέψει στο θαύμα των Χριστουγέννων και σε λίγα λεπτά θα είναι έτοιμο!

Για παράδειγμα εκτός από την ευχή που θα στείλει ο Άγιος Βασίλης στο κάθε παιδί, μπορεί να το επιβραβεύσει για πράγματα που πέτυχε αυτή τη χρονιά, όπως ότι έβγαλε την πάνα ή την πιπίλα, ότι πήγε πολύ καλά στο σχολείο, ότι ξεκίνησε στον παιδικό σταθμό ή ότι άλλο κατόρθωμα έκανε και οι γονείς είναι πολύ περήφανοι γι’ αυτό.

Καλό είναι βέβαια οι γονείς να επιβραβεύουμε πάντα την προσπάθεια. Γι’ αυτό, αν με ρωτάτε, καλό είναι ο Άη Βασίλης να επιβραβεύσει κυρίως αυτό, ακόμη και αν το παιδί δεν έχει φτάσει ακόμη στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Γιατί μπορεί στη δική μας περίπτωση, ο Άρης μου να μην έχει μάθει ακόμη να ντύνεται καλά μόνος του, όμως προσπαθεί καθημερινά και αυτό είναι σίγουρα κάτι που ο Άγιος Βασίλης θα εκτιμήσει…

Ας Χαρίσουμε στα παιδιά μας ένα μοναδικό και αξέχαστο δώρο οχι μονο ενα γραμμα στον αγιο βασιλη , ας ζήσουμε μαζί τους τη μαγεία των Χριστουγέννων και ας πιστέψουμε στα θαύματα!!
• Ο Άγιος Βασίλης είναι ένα μύθος: Και τα παιδιά έχουν την ανάγκη έως κάποια συγκεκριμένη αναπτυξιακή φάση και ηλικία να πιστεύουν σε σύμβολα, μύθους ή τελετουργίες
• Ενα γραμμα στον Αγιο Βασιλη αντιπροσωπευει  την ελπίδα: Και ακόμη την προσμονή, τη γενναιοδωρία, την ειρήνη, την αγάπη και τη ζεστασιά, και τη ισότητα απέναντι στο δικαίωμα να είμαστε ευτυχισμένοι.
Τα μικρά παιδιά ζουν σε ένα κόσμο ημι-πραγματικό, ημι-φανταστικό, γεμάτο νεράιδες, δράκους, σκύλους που μιλάνε, ήρωες από κινούμενα σχέδια.Γραμμα στον Αγιο Βασιλη  ανάγκη της μαγείας και της φαντασίας αποτελεί ένα είδος προστασίας από την σκληρή πραγματικότητα του κόσμου στον οποίο ζούμε. Δεν υπάρχει λόγος να τα «προσγειώσουμε» βίαια όταν είναι ακόμη μικρά.

Santa Letter – Γραμμα στον Αγιο Βασιλη

 

Share This