Γιορτάζει 150 χρόνια η Nestlé στη διατροφή και προσφέρει αγάπη

Γιορτάζει 150 χρόνια η Nestlé στη διατροφή και προσφέρει αγάπη

Γιορτάζει_150_χρόνια_η_Nestlé_στη_διατροφή_και_Νοιάζεται_για_τους_ανθρώπους_με_ανάγκη

Φέτος η Nestlé, η κορυφαία εταιρεία Διατροφής, Υγείας και Ευεξίας, συμπληρώνει 150 χρόνια στη διατροφή από την ίδρυση της με εκδηλώσεις σε 190 χώρες όπου έχει παρουσία με τα προϊόντα της. Στο πλαίσιο των εορτασμών λοιπόν, οι άνθρωποι στην Ελλάδα έδειξαν ότι πάνω απ’ όλα «Νοιάζονται» για όσους έχουν ανάγκη και, σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα, μαγείρεψαν για να προσφέρουν ένα γεύμα αγάπης σε οικογένειες χαμηλού εισοδήματος, αλλά και δημιούργησαν κατασκευές για τα παιδιά που μεγαλώνουν στα σπίτια του οργανισμού «Το Χαμόγελου του Παιδιού».

Συγκεκριμένα, όλοι οι εργαζόμενοι -από τα κεντρικά γραφεία και τα 3 εργοστάσια της εταιρείας- συγκεντρώθηκαν στη Μαλακάσα, χωρίστηκαν σε ομάδες και ετοίμασαν 700 μερίδες φαγητού, οι οποίες διατέθηκαν μέσω της ΜΚΟ «Μπορούμε» σε ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη στις κοινωνικές Δομές των Δήμων Χαλκίδας και Διονύσου. Από μια τέτοια πράξη αγάπης δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι… μικροί μας φίλοι, για τους οποίους οι εργαζόμενοι της Nestlé κατασκεύασαν ξύλινα σπιτάκια και αυτοκινητάκια και τα προσέφεραν στα σπίτια του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Με αυτή την κίνηση που είχε τη συμμετοχή όλων των εργαζομένων του Ομίλου στην Ελλάδα, η εταιρεία επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά τη δέσμευσή της απέναντι σε οικογένειες χαμηλού εισοδήματος και των παιδιών που χρειάζονται φροντίδα.

Γιορτάζει_150_χρόνια_η_Nestlé_στη_διατροφή_και_Νοιάζεται_για_τους_ανθρώπους_με_ανάγκη

«Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να γιορτάσουμε τα 150 χρόνια μας στη διατροφή από το να δείξουμε στην πράξη ότι ‘Νοιαζόμαστε’ και να μοιραστούμε τις πραγματικές αξίες του Καλή Διατροφή, Καλύτερη Ζωή με τους ανθρώπους μας σε όλη την Ελλάδα», ανέφερε ο Παύλος Κιόρτσης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Nestlé Ελλάς. Και συνέχισε τονίζοντας: «Τα 150 χρόνια αποτελούν ένα ορόσημο στην ιστορία μας. Στις δύσκολες συνθήκες που βιώνει η χώρα μας, πρωταρχικό μας μέλημα είναι να επιστρέψουμε στην κοινωνία, που έβαλε τα προϊόντα μας στην καθημερινότητά της και μας επέτρεψε να υπάρχουμε όλα αυτά τα χρόνια.  Είμαστε όλοι εδώ λοιπόν, όχι μόνο για να γιορτάσουμε αλλά, πρωτίστως, για να δείξουμε ότι η Nestlé συνεχίζει να στηρίζει και να Νοιάζεται, επενδύοντας ουσιαστικά στην κοινωνία και τον άνθρωπο». Ήταν το 1866 όταν ο Ελβετός φαρμακοποιός Henri Nestlé δημιούργησε την πρώτη βρεφική τροφή Farine Lactée ανταποκρινόμενος σε μια υπαρκτή κοινωνική ανάγκη. Σήμερα, η Nestlé εξακολουθεί να παραμένει πιστή στις αξίες του ιδρυτή της, ξεκινώντας τα επόμενα 150 χρόνια για Καλή Διατροφή, Καλύτερη Ζωή.

Share This