Η Diane von Furstenberg αποκαλύπτεται και εντυπωσιάζει

Η Diane von Furstenberg αποκαλύπτεται και εντυπωσιάζει

Η_Diane_von_Furstenberg_αποκαλύπτεται_και_εντυπωσιάζει (1)

 

Η Diane von Furstenberg είναι η σχεδιάστρια που έχει βάλει την υπογραφή της στο πρώτο wrap φόρεμα στην ιστορία της μόδας και αυτό την καθιστά μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της μόδας.

Η σχεδιάστρια Diane von Furstenberg ξέρει πως το 2014 ήταν σίγουρα η χρονιά της καθώς γιόρτασε τα 40 χρόνια από την επινόηση του πρώτου wrap φορέματος αλλά και τιμήθηκε με ένα ακόμα βραβείο για τη συνολική πορεία της, το Superstar Award του Fashion Group International. Κι όμως, για την Μεγάλη Κυρία της μόδας, η χρονιά δεν έχει τελειώσει, αφού, μόλις χθες, κυκλοφόρησαν δύο βιβλία της: η αυτοβιογραφία της, “The Woman I wanted to be” και το λεύκωμα “Journey of a Dress” με θέμα την πορεία του θρυλικού φορέματος που την έκανε διάσημη. Επίσης αυτή την Κυριακή ξεκινάει το πολυαναμενόμενο reality show, “House of DVF”, με πρωταγωνίστρια την ίδια.

Η Diane von Furstenberg, με αφορμή όλα αυτά τα νέα, μίλησε, εφ’ όλης της ύλης καθώς στο βιβλίο “The Woman I Wanted to Be”, υποστηρίζει ότι έγινε η μητέρα της. Όπως δήλωσε η ίδια «Ξέρεις, η δύναμη μίας μητέρας είναι τόσο μεγάλη- είναι σαν να έχεις μία προστατευτική ασπίδα γύρω σου, όσο έχεις την μητέρα σου. Όταν αυτή πεθαίνει, δεν νιώθεις ότι έχεις αυτή την προστασία πια. Πραγματικά η μητέρα μου άσκησε μεγάλη επιρροή πάνω μου- μεγαλύτερη από οποιονδήποτε άλλο.»

Share This