Γιατί οι celebrities αγαπούν τα diamond σκουλαρίκια

Γιατί οι celebrities αγαπούν τα diamond σκουλαρίκια

Γιατί_οι_celebrities_αγαπούν_τα_diamond_σκουλαρίκια (2)

Αν παρατηρήσετε προσεκτικά τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των διάσημων γυναικών, ηθοποιών, μοντέλων ή τραγουδιστριών, τόσο για βραβεία όσο και στις μεγάλες πρεμιέρες τους, οι περισσότερες επιλέγουν τα diamond σκουλαρίκια για τις εμφανίσεις τους.

Γιατί_οι_celebrities_αγαπούν_τα_diamond_σκουλαρίκια (3)

Τα diamond σκουλαρίκια είναι μια ονειρεμένη επιλογή για κάθε εμφάνιση, επίσημη ή μη. Η λάμψη τους, η ακαταμάχητη γοητεία, η ανυπέρβλητη μαγεία των διαμαντιών, κάνουν τα σκουλαρίκια με διαμάντια μια εξαιρετική και διαχρονική επιλογή για όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας. Αυτό είναι και το μεγάλο πλεονέκτημα των διαμαντένιων σκουλαρικιών, γι αυτό και οι celebrities αγαπούν τόσο πολύ τα μοναδικά diamond σκουλαρίκια τους. Η Eva Longoria, η Catherine Zeta Jones, η πανέμορφη Angelina Jolie αλλά και το σούπερ μόντελ Mila Jovovich δεν αποχωρίζονται τα δικά τους σκουλαρίκια με διαμάντια ποτέ!

Γιατί_οι_celebrities_αγαπούν_τα_diamond_σκουλαρίκια (1)

Αν έχετε επιλέξει ένα κλασσικό και διαχρονικό ζευγάρι σκουλαρίκια τα οποία αναδεικνύουν τη λάμψη των διαμαντιών, μη φοβηθείτε να το φορέσετε σε κάθε σας εμφάνιση, ειδικά αν αυτό το ζευγάρι είναι κουμπωτό στη βάση του αυτιού. Τα μικρά κουμπωτά διαμαντένια σκουλαρίκια, σε στρογγυλό σχήμα, τετράγωνο σχήμα ή σε σχήμα σταγόνας είναι ένα σχέδιο που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και από όλες τις γυναίκες. Τα μακριά διαμαντένια σκουλαρίκια αρμόζουν καλύτερα στις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις, σε επίσημες και ιδιαίτερες περιστάσεις.

Share This