Γιατί να μείνετε μακριά από μια δίαιτα express

Γιατί να μείνετε μακριά από μια δίαιτα express

Γιατί_να_μείνετε_μακριά_από_μια_δίαιτα_express (2)

Μια αμφίβολη δίαιτα express μπορεί να βοηθήσει στο να χαθούν γρήγορα πολλά κιλά αλλά τα αποτελέσματα στον οργανισμό δεν είναι καλά.

Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να χάσουν βάρος γρήγορα και ακολουθούν μια δίαιτα express που δεν κάνει καλό στην υγεία μας. Συνήθως, μετά από λίγες εβδομάδες καταλήγουν να έχουν περισσότερα κιλά, από πριν. Γι αυτό είναι καλό να αποφεύγουμε τις στερητικές δίαιτες ή τις δίαιτες με περίεργους συνδυασμούς τροφών. Διαφορετικά ο οργανισμός μας κουράζεται και ξαναρχίζει την υπερκατανάλωση τροφών, που είχε στερηθεί. Υπάρχουν πέντε διαφορετικές δίαιτες, δημοφιλείς και σε συνδυασμό με κάποιον ειδικό βοηθούν σε μία ισορροπημένη διατροφή και σε απώλεια βάρους με υγιεινό τρόπο. Η Atkins δίαιτα express, βασίζεται στον περιορισμό πρόσληψης υδατανθράκων. Ουσιαστικά σου κόβει τις σαλάτες, τα φρούτα, τις γαρνιτούρες αλλά μπορείς να τρως ο,τιδήποτε άλλο. Μία δεύτερη δίαιτα είναι βάσει της ομάδας αίματος. Αν και στερείται επιστημονικής τεκμηρίωσης, ανάλογα με την ομάδα αίματος δίδεται η κατάλληλη διατροφή ώστε να χάσουμε κιλά.

Η μονότονη διατροφή είναι μία δίαιτα με αποτελέσματα αλλά όχι ιδιαίτερα υγιεινή για τον οργανισμό. Μπορούμε να τρώμε μόνο ένα είδος τρόφιμου σε όλη τη διάρκεια της μέρας. Η καλύτερη λύση είναι η μεσογειακή διατροφή. Χαρακτηρίζεται από χαμηλή κατανάλωση λίπους, υψηλή κατανάλωση υδατανθράκων: Ψωμί, ρύζι, μακαρόνια, δημητριακών, κατανάλωση φρούτων και λαχανικών και μέτρια κατανάλωση γαλακτοκομικών.

Share This