Νέα δίαιτα express για να ξεφορτωθείτε 7 κιλά

Νέα δίαιτα express για να ξεφορτωθείτε 7 κιλά

Νέα_δίαιτα_express_για_να_ξεφορτωθείτε_7_κιλά

Μια καλή δίαιτα express για να αποκτήσετε το σώμα που ονειρεύεστε είναι αυτή στην οποία χάνετε 7 κιλά μέσα σε μόλις 5 ημέρες ! Η δίαιτα express αυτή έχει ως στόχο να μειώσετε τις κακές τροφές που μας εμποδίζουν να αποκτήσουμε το ιδανικό βάρος.

Σε αυτή τη δίαιτα express η πρώτη φάση της διαρκεί πέντε ημέρες ενώ μτά από αυτό το διάστημα θα έχουμε χάσει μέχρι 7 κιλά και θα έχουμε απαλλαγεί από τις τρεις προηγούμενες κακές συνήθειες στη διατροφή. Πρόκειται για την πιο αυστηρή εκδοχή της δίαιτας, καθώς κατά τη διάρκειά της επιτρέπονται μόνο το κρέας, τα ψάρια, τα αυγά, το γιαούρτι, οι σαλάτες και τα λαχανικά, το καστανό ρύζι, τα βότανα και τα μπαχαρικά και το ελαιόλαδο. Απαγορεύονται κατηγορηματικά όλα τα τρόφιμα που δεν συμπεριλαμβάνονται στην παραπάνω λίστα, το αλκοόλ, τα αναψυκτικά, το τσάι και ο καφές. Μπορούμε να καταναλώνουμε όσες ποσότητες θέλουμε από τις επιτρεπόμενες τροφές, με εξαίρεση το ρύζι, μέχρι να χορτάσουμε. Η δεύτερη φάση της γρήγορης αυτής δίαιτας διαρκεί όσο καιρό χρειαστεί για να φτάσουμε στο επιθυμητό βάρος. Κατά τη διάρκειά της επιτρέπονται όλα όσα μπορούμε να καταναλώνουμε άφοβα στην πρώτη φάση, καθώς και μαύρο ψωμί, ζυμαρικά ολικής άλεσης, γαλακτοκομικά προϊόντα, όσπρια, όλα τα φρούτα, αλλά και ένα ποτήρι κόκκινο κρασί περιστασιακά.

Εξακολουθεί να απαγορεύεται η ζάχαρη, τα επεξεργασμένα τρόφιμα και οι χυμοί. Σε αυτό το σημείο, η διατροφολόγος θέτει τρεις απλούς κανόνες: αποκλείονται οι επεξεργασμένοι υδατάνθρακες.

Share This