Ποια είναι τα hot right now Glamglow cosmetics

Ποια είναι τα hot right now Glamglow cosmetics

%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%b1_%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9_%cf%84%ce%b1_hot_right_now_glamglow_cosmetics-2

Τα Glamglow cosmetics είναι παντού πλέον! Οι beauty bloggers και οι beauty editors τα λατρεύουν! Η εταιρεία είχε αρχικά σχεδιαστεί για επαγγελματικούς σκοπούς στο Hollywood αλλά το 2011, η διανομή της Glamglow cosmetics έχει διευρυνθεί για τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο και έχει γίνει ένα από τα πιο μοντέρνα εμπορικά σήματα καλλυντικών και πλέον τα αγαπούν όλοι πλέον!

Η μοναδική σύνθεση των μασκών φροντίδας της Glamglow cosmetics χρησιμοποιεί μια ιδιόκτητη τεχνολογία που επιτρέπει τη συνεχή περιποίηση της επιδερμίδας από φύλλα ευκαλύπτου. Οι μάσκες έχουν άμεσα αποτελέσματα και απευθύνονται σε άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών και κάθε τύπου δέρματος. Τα αγαπημένα μας 3 καλλυντικά Glamglow που σας προτείνουμε:

%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%b1_%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9_%cf%84%ce%b1_hot_right_now_glamglow_cosmetics-1

Flashmud Brightening Treatment: Το Flashmud είναι μια μάσκα περιποίησης και λάμψης με πολλαπλή δράση για όλες τις αισθήσεις που προσφέρει γρήγορα αποτελέσματα για επιδερμίδα ορατά πιο νέα και λαμπερή. Το πανίσχυρο και πρωτοποριακό σύμπλεγμα λάμψης που περιέχει βοηθάει στη δημιουργία της πιο φωτεινής, πιο λαμπερής και πιο σέξι επιδερμίδας που μπορεί να υπάρχει. Το FlashlucentTM είναι μια σύνθεση φυσικών παραγόντων για την καθαρότητα της επιδερμίδας με τρία επίπεδα απολέπισης έτσι ώστε τα συστατικά να διεισδύουν για επιδερμίδα πιο φωτεινή και πιο νέα. Το ReflectrumTM είναι ο συνδυασμός πολλών δραστικών συστατικών που δίνουν λάμψη, ενισχυμένα με τις οπτικές ιδιότητες του φωσφορισμού του διαμαντιού για αύξηση της αντανάκλασης της επιδερμίδας με περισσότερη λάμψη και γοητεία. Ιδανική για κάθε τύπο δέρματος.

%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%b1_%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9_%cf%84%ce%b1_hot_right_now_glamglow_cosmetics-3

Coffret de 4 mini μάσκες: Χάρη σε αυτή τη συσκευασία με 4 μίνι μάσκες, μπορείτε να ξεχάσετε όλες τις συνηθισμένες σας ανησυχίες: γήρανση, ξηρότητα, ευαισθησία και ατέλειες του δέρματος. Σε ποιον τύπο επιδερμίδας ταιριάζει; Άνδρες και γυναίκες, κάθε τύπου δέρματος και κάθε ηλικίας. Πώς χρησιμοποιείται; Χρησιμοποιήστε μία με δύο φορές την εβδομάδα.

%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%b1_%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9_%cf%84%ce%b1_hot_right_now_glamglow_cosmetics-4

SuperCleanse καθαριστικό αντιγήρανσης: Το SuperCleanse είναι ένα απολεπιστικό καθαριστικό αντιγήρανσης που χρησιμοποιείται καθημερινά. Μετατρέπεται σε ένα κρεμώδες, απαλό αφρό που διαλύει το μακιγιάζ και τις ακαθαρσίες, ενώ εξαλείφει τα νεκρά κύτταρα. Πώς να το χρησιμοποιήσετε; Ρίχνουμε 1 ή 2 σταγόνες σε μέγεθος φουντουκιού στην παλάμη των χεριών, προσθέτουμε νερό, το αφροποιούμε και το εφαρμόζουμε στο πρόσωπο, κάνοντας μασάζ και ξεπλένουμε.

Share This
Κάντε το σχόλιο σας