Βασικοί κανόνες για να διαλέξετε bridal shoes

Βασικοί κανόνες για να διαλέξετε bridal shoes

Βασικοί_κανόνες_για_να_διαλέξετε_bridal_shoes (4)

Τι νυφικό φόρεμα βρέθηκε, τα bridal shoes όμως; Μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις μιας μέλλουσας νύφης είναι σίγουρα τα παπούτσια που θα φορέσει. Όσες έχουν περάσει από αυτή τη δύσκολη αναζήτηση γνωρίζουν πως ως wannabe νύφες πρέπει να ψάξετε τόσο για τα bridal shoes σας όσο και για το νυφικό σας φόρεμα!

Πριν αγοράσετε τα νυφικά σας παπούτσια, θυμηθείτε το βασικό κανόνα, ο οποίος λέει πως είναι απαραίτητο να έχετε βρει πρώτα το φόρεμα σας και μετά να ξεκινήσετε την έρευνα αγοράς για τις νυφικές γόβες, peep toe ή τα πέδιλα για τη μεγάλη μέρα. Πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι θα είστε αρκετές ώρες όρθιες και επίσης σίγουρα θα χορέψετε και θα περπατήσετε πολύ μετά το γάμο οπότε το παπούτσι πρέπει να είναι άνετο και ελαφρύ στα πόδια σας. Χρειάζεστε ένα όμορφο αλλά και βολικό ζευγάρι από νυφικά παπούτσια που δεν θα κάνουν πληγές στα πόδια σας και δεν θα σας κουράζουν, ακόμα και μετά από πολλές ώρες χορού. Μια έξυπνη λύση είναι να αποφύγετε τα παπούτσια που έχουν πολύ στενή γραμμή και πάρα πολύ ψηλό τακούνι. Καμιά φορά οι 10 πόντοι τακουνιού στα bridal shoes είναι πολύ πιο άνετοι από τους 12 πόντους. Μια άλλη λύση, την οποία προτιμούν πολλές νύφες, είναι να έχετε ένα δεύτερο ζευγάρι από πιο χαμηλά λευκά νυφικά παπούτσια μαζί σας όπως πλατφόρμες, μπαλαρίνες ή και σανδάλια για να τα φορέσετε στο τραπέζι του γάμου σας.

Αν παντρεύεστε τους καλοκαιρινούς μήνες, καλό θα ήταν να προτιμήσετε τα πέδιλα και όχι τις γόβες, που ταιριάζουν πιο πολύ σε νύφες του χειμώνα ή του φθινοπώρου. Η παράδοση λέει πως το λευκό νυφικό φόρεμα θέλει λευκό παπούτσι αλλά αν το αγαπημένο σας χρώμα είναι το μπλε, το λιλά ή το ροζ κανένα πρόβλημα! Δώστε μια άλλη πνοή στο νυφικό στυλ και ξεφύγετε από τα συνηθισμένα φορώντας παπούτσια που θα κάνουν τη διαφορά.

Βασικοί_κανόνες_για_να_διαλέξετε_bridal_shoes (1) Βασικοί_κανόνες_για_να_διαλέξετε_bridal_shoes (2) Βασικοί_κανόνες_για_να_διαλέξετε_bridal_shoes (3) Βασικοί_κανόνες_για_να_διαλέξετε_bridal_shoes (5) Βασικοί_κανόνες_για_να_διαλέξετε_bridal_shoes (6)

Share This