Τα αγαπημένα μας βραχιόλια με υπογραφή pandora

Τα αγαπημένα μας βραχιόλια με υπογραφή pandora

Τα_αγαπημένα_μας_βραχιόλια_με_υπογραφή_pandora (1)

Συνδυάστε με τον πιο όμορφο και κομψό τρόπο τα αγαπημένα σας σύμβολα στα νέα μοναδικά βραχιόλια της pandora, όλα φτιαγμένα από μασίφ ασήμι 925ο, χρυσό 14Κ, δέρμα ή ύφασμα και δημιουργήστε τη δική σας συλλογή αναμνήσεων και αγαπημένων στιγμών στα χέρια σας ως κόσμημα!

Τα_αγαπημένα_μας_βραχιόλια_με_υπογραφή_pandora (2) Τα_αγαπημένα_μας_βραχιόλια_με_υπογραφή_pandora (3)

Μέσα από τη νέα συλλογή Pre Autumn 2016 της pandora ανακαλύψτε τη νέα πλευρά της φιλίας, εμπνευσμένη από τον μοναδικό δεσμό αυτής της σχέσης! Όλα τα νέα σύμβολα εξυψώνουν το νόημα και τη σημαντικότητα αυτού του δεσμού και δημιουργούνται κοσμήματα μοναδικά, για να τα χαρίσετε στην αγαπημένη σας φίλη! Κάντε την εμφάνισή σας ξεχωριστή επιλέγοντας γυναικεία βραχιόλια σε διάφορα υπέροχα σχέδια. Βραχιόλια λεπτά ή εντυπωσιακά, με ένα σύμβολο ή με πολλά μαζί, με δερμάτινο κορδόνι ή με αλυσίδα, βραχιόλια ασημένια και με πολύτιμες πέτρες είναι κάποια που θα σας εντυπωσιάσουν. Διαλέξτε τα καλύτερα κοσμήματα που συμβολίζουν τη φιλία! Βρείτε ένα κόσμημα για εσάς και την καλύτερη σας φίλη! Θα μαντέψει το κόσμημα που επιλέξατε για εκείνη; Σχεδιάστε ένα μοναδικό βραχιόλι που συμβολίζει τη φιλία σας, συνδυάζοντας τα εντυπωσιακά alphabet charms. Η συλλογή pandora Pre Autumn 2016 περιλαμβάνει επίσης πολύ εντυπωσιακά σχέδια, μεταξύ των οποίων και μια νέα, λαμπερή σειρά συμβόλων με ζώδια.

Τα_αγαπημένα_μας_βραχιόλια_με_υπογραφή_pandora (4)

Δείτε όλα τα μοναδικά νέα σχέδια της συλλογής με βραχιόλια με την υπογραφή pandora στο www.pandora.net και διαλέξτε αυτό που θα στολίσει τον καρπό σας καλύτερα!

Share This
Κάντε το σχόλιο σας