Μοναδική σειρά beauty diptyque rosafolia 2015

Μοναδική σειρά beauty diptyque rosafolia 2015

Μοναδική_σειρά_beauty_diptyque_rosafolia_2015

Η φρέσκια μοναδική σειρά beauty diptyque rosafolia 2015 θα γεμίσει εσάς και το χώρο σας με τα πιο όμορφα αρώματα και θα κάνει τις αισθήσεις σας να χορεύουν σε μια μαγική ροή συναισθημάτων!

Η σειρά beauty diptyque rosafolia 2015 περιλαμβάνει ένα νέο σπάνιο άρωμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ποικίλους τρόπους: στο σώμα, σε υφάσματα και ρούχα αλλά και στο χώρο. Η ελαφριά αίσθηση του θυμίζει το άρωμα φρέσκου λινού το οποίο έχει ωριμάσει σε ένα κρεβάτι από κισσό και Τουρκικά τριαντάφυλλα. Κάποιες σαγηνευτικές νότες εσπεριδοειδών μας εισάγουν στο άρωμα, ενώ στη συνέχεια ο μόσχος και το ξύλο δείχνουν τη δυναμική τους. Το Eau Plurielle ήρθε για να παραμείνει στη μόνιμη συλλογή των αρωμάτων της Diptyque. Άλλες καινούργιες συλλεκτικές beauty δημιουργίες περιορισμένης έκδοσης, συμπληρώνουν τη συλλογή. Το αρωματικό κερί με νότες καρδιάς από τούρκικο τριαντάφυλλο, ένα άγγιγμα από γάλβανο και μία απαλή αίσθηση από πέταλα που ενισχύονται από τη ζωτικότητα του γερανιού. Το αρωματικό oval, ένα λευκό πορσελάνινο μενταγιόν το οποίο εμπεριέχει αρωματικό κερί. Αυτό το διακοσμητικό και αρωματικό αντικείμενο είναι μια αυθεντική δημιουργία της Diptyque.

Συγκρατείται με μια κορδέλα σε μορφή θηλειάς η οποία φέρει την υπογραφή της μάρκας και είναι σχεδιασμένο για να κρέμεται σε ντουλάπες ή να βυθίζεται στα συρτάρια με τα ρούχα, έτσι ώστε να μπορεί να απελευθερώσει το άρωμα του γαλλικού κήπου για αρκετούς μήνες.

Share This