Οι beauty συμβουλές της Υβόννη Μπόσνιακ

Οι beauty συμβουλές της Υβόννη Μπόσνιακ

Οι_beauty_συμβουλές_της_Υβόννη_Μπόσνιακ  (2)

Η Υβόννη Μπόσνιακ  είναι ένα από τα πιο γνωστά και πιο όμορφα μοντέλα αυτή τη στιγμή στη χώρα μας και οι beauty συμβουλές της είναι τα μικρά μυστικά ομορφιάς που μπορεί να μοιραστεί μαζί μας ! Τα  beauty μυστικά της Υβόννη Μπόσνιακ είναι με τα δικά της λόγια  :

  • «Μου αρέσει τα χείλη μου να είναι πάντα ενυδατωμένα. Μπορεί κανείς να πει ότι είναι το φετίχ ομορφιάς μου. Έχω περίπου 20 διαφορετικά lip beauty balms και σίγουρα μπορεί κανείς να βρει παραπάνω από ένα στην τσάντα μου κάθε μέρα .»
  • «Προτιμώ το φυσικό μακιγιάζ. Για κάποια βραδινή έξοδο ίσως τονίσω ένα μόνο χαρακτηριστικό του προσώπου μου. Είτε θα δημιουργήσω ένα απαλό smoky βλέμμα με φυσικό χρώμα στα χείλη, είτε θα επιλέξω natural μακιγιάζ και κόκκινα ματ χείλη.
  • «Είμαι πολύ σταθερή στο άρωμα μου. Τα τελευταία 10 χρόνια φοράω το Bulgari Eau Parfumée au Thé Blanc. Η αλήθεια είναι ότι προσπάθησα να το αλλάξω κατά καιρούς, αλλά επιστρέφω πάντα στο ίδιο. Είναι πια χαρακτηριστικό μου και νομίζω ότι μου ταιριάζει περισσότερο από όσα και αν έχω δοκιμάσει.»
  • «Ειλικρινά πιστεύω πως το νερό είναι το πιο πολύτιμο μυστικό ομορφιάς. Τα οφέλη του για τον οργανισμό μας είναι ασύγκριτα και η άφθονη κατανάλωσή του βοηθά στην απόκτηση λαμπερής και υγιούς επιδερμίδας.»
Share This