Πως να νοικιάσετε εύκολα μια επώνυμη bag

Πως να νοικιάσετε εύκολα μια επώνυμη bag

Πως_να_νοικιάσετε_εύκολα_μια_επώνυμη_bag (4)Πως_να_νοικιάσετε_εύκολα_μια_επώνυμη_bag (6)Πως_να_νοικιάσετε_εύκολα_μια_επώνυμη_bag (2)

 

Κρατήστε στα χέρια σας μια επώνυμη bag χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία! Η πρωτοποριακή ιδέα της starbags, που λατρέψατε αμέσως, υποστηρίζει την ανακύκλωση των πολύ ακριβών αξεσουάρ και ρούχων και μας βοηθά να τα αποκτήσουμε όπως και όταν τα θέλουμε!

Η εμπνεύστρια της εταιρείας Ολιάνα Σπυριδοπούλου, έχοντας ζήσει σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και κυρίως στο Λονδίνο, ήταν εξοικειωμένη με την ιδέα της ενοικίασης ειδών πολυτελείας και διαπίστωσε αμέσως το κενό που υπήρχε στην Ελληνική αγορά. Όσο περισσότερο απογειώνονταν οι τιμές στα λατρεμένα είδη της μόδας, τόσο μεγάλωνε η επιθυμία και γινόταν επιτακτική η ανάγκη για την πραγματοποίηση της starbags. Και υλοποιήθηκε το 2005 με τον πιο «πολυτελή» τρόπο. Η starbags είναι μια υπεύθυνη, διακριτική και έγκριτη υπηρεσία δανεισμού και ενοικίασης για τα ονειρεμένα μας είδη που ενώ φαίνονται δυσπρόσιτα, μπορούν απλά να γίνουν μέρος της καθημερινότητάς μας, αρκεί να υιοθετήσουμε τη σύγχρονη φιλοσοφία της κοινοχρησίας, μια έννοια που διαχέεται πλέον παντού.

Μπορείτε να βρείτε κάθε bag που έχετε λατρέψει μέσα από τις σελίδες των glossy περιοδικών, μπορείτε να αποκτήσετε τα labels των πιο ακριβών ρούχων σε προσιτές τιμές, μπορείτε να κάνετε πολύτιμα δώρα με οικονομικές διαδικασίες και, φυσικά, μπορείτε να διαθέσετε τα δικά σας μεταχειρισμένα είδη πολυτελείας, κερδίζοντας χρήματα. Οι ευκαιρίες που προσφέρει η starbags είναι ποικίλες και απευθύνονται σε όλες τις σύγχρονες γυναίκες που λατρεύουν την καλαισθησία, την πολυτέλεια, εκτιμούν την υψηλή ποιότητα των αγαθών με αυθεντικές, υπογραφές της υψηλής ραπτικής και τα θέλουν υπεύθυνα, γρήγορα, αποτελεσματικά και διακριτικά, με ένα κλικ στην πόρτα τους. Μπείτε στο www.starbags.gr και νοικιάστε τη δική σας αγαπημένη επώνυμη bag!

Πως_να_νοικιάσετε_εύκολα_μια_επώνυμη_bag (1) Πως_να_νοικιάσετε_εύκολα_μια_επώνυμη_bag (3) Πως_να_νοικιάσετε_εύκολα_μια_επώνυμη_bag (7)

Share This