Η avoncosmetics συνεργάζεται με τον αγαπημένο Kenzo

Η avoncosmetics συνεργάζεται με τον αγαπημένο Kenzo

%ce%b7_avoncosmetics_%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%ac%ce%b6%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9_%ce%bc%ce%b5_%cf%84%ce%bf%ce%bd_%ce%b1%ce%b3%ce%b1%cf%80%ce%b7%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf_kenzo

Η εταιρεία avoncosmetics για ακόμα μια χρονιά κάνει πράξη μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία, η οποία μας αρέσει πολύ και την περιμένουμε μέσα σε αυτό το χρόνο! Αυτή τη φορά η avoncosmetics συνεργάζεται με το σχεδιαστή Kenzo Takada, ιδρυτή και διευθυντή του διάσημου και πολυτελή οίκου μόδας Kenzo, του πρώτου που δημιουργήθηκε από έναν Ιάπωνα στο Παρίσι με τόσο μεγάλη επιτυχία. Ο σχεδιαστής είναι γνωστός για το πρωτοποριακό του στυλ και τα επιτυχημένα αρώματα του που ενώνουν τα καλύτερα στοιχεία από Ανατολή και Δύση.

Στην πρώτη φάση της συνεργασίας, ο Kenzo Takada εμπνέει με την εκπληκτική νέα συλλογή αρωμάτων του, που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για την avoncosmetics. Η σειρά αρωμάτων Avon LIFE από τον Kenzo Takada είναι χτισμένη γύρω από την υπόσχεση να ζούμε τη ζωή μας όμορφα, ενσαρκώνοντας θετική αντιμετώπιση προς τη ζωή που βρίσκεται στην καρδιά των σχεδίων και της προσωπικότητας του Kenzo Takada. Περιλαμβάνει ένα άρωμα για τους άνδρες και ένα άρωμα για τις γυναίκες! Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο ίδιος δήλωσε σχετικά με την εν λόγω συνεργασία: «Έχοντας ήδη δημιουργήσει πολλά πολυτελή αρώματα ήθελα να συνεργαστώ με την Avon για να δουλέψουμε μαζί πάνω σε μια νέα συλλογή με μεγάλη αποδοχή για τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο», λέει ο Kenzo Takada. Πέρα από την κυκλοφορία των αρωμάτων, η εταιρεία και ο Kenzo συνεργάζονται σε μια γραμμή μόδας με εμπνευσμένα κομμάτια που θα είναι διαθέσιμα φέτος.

Share This