Οι τρελές αποχρώσεις μαλλιών της Kylie Jenner

Οι τρελές αποχρώσεις μαλλιών της Kylie Jenner

LOS ANGELES, CA - AUGUST 30:  Kylie Jenner arrives at the 2015 MTV Video Music Awards at Microsoft Theater on August 30, 2015 in Los Angeles, California.  (Photo by Jon Kopaloff/FilmMagic)

 Μαύρα, ξανθά, μπλε, πράσινα, γκρι και τώρα κόκκινα… οι αποχρώσεις μαλλιών της Kylie Jenner δεν έχουν όριο και περιορισμούς! Η Kylie Jenner, η μικρότερη θετή αδελφή των σούπερ διάσημων αδελφών Kardashian, πέρα από διάσημη και επιτυχημένη δημιουργός σειράς μακιγιάζ είναι και hair icon!

Οι_τρελές_αποχρώσεις_μαλλιών_της_Kylie_Jenner (2)

Η Kylie αποφάσισε λοιπόν την ημέρα που έγινε 19 ετών να κάνει μια ακόμα δραματική αλλαγή στα μαλλιά της και να παίξει πάλι με τις έντονες αποχρώσεις μαλλιών. Το φυσικό σκούρο χρώμα των μαλλιών της αυτή τη φορά έγινε κόκκινο και όπως ήταν αναμενόμενο ξεσήκωσε θύελλα σχολίων τόσο σε Instagram όσο και σε Twitter αλλά και τα υπόλοιπα social media για εκείνη.

Οι_τρελές_αποχρώσεις_μαλλιών_της_Kylie_Jenner (1)Οι_τρελές_αποχρώσεις_μαλλιών_της_Kylie_Jenner (3) Οι_τρελές_αποχρώσεις_μαλλιών_της_Kylie_Jenner (4)

Το έντονο κόκκινο χρώμα στα μαλλιά της μικρής Jenner είναι τόσο αρνητικά όσο και πολύ θετικά σχόλια, ειδικά από φανς της που περίμεναν μια πιο ακραία επιλογή σε τρελές αποχρώσεις μαλλιών για το πάρτι των 19ων γενεθλίων της. Η Kylie Jenner τις περισσότερες φορές ξεγελά τους θαυμαστές τις και αντί να βάψει κανονικά τα μαλλιά της επιλέγει περούκες από φυσική τρίχα σε πράσινες, γκρι, ροζ ή μπλε αποχρώσεις που φαίνεται να προτιμά περισσότερο. Όταν αφήνει τα πραγματικά μαλλιά της να φανούν συνήθως προτιμά το κοντό μελαχρινό καρέ, στο φυσικό χρώμα των μαλλιών της. Πολλοί μιλούν για το πόσο αυτές οι χρωματικές αλλαγές επηρεάζουν το κοινό της, αφού πολλές γυναίκες νεαρής ηλικίας ανά την υφήλιο αντιγράφουν τα μαλλιά της Kylie Jenner!

Share This