Το πρώτο άρωμα alexander wang είναι γεγονός

Το πρώτο άρωμα alexander wang είναι γεγονός

Το_πρώτο_άρωμα_alexander_wang_είναι_γεγονός (5)

O πολυτάλαντος alexander wang  ξαναχτυπά ! Όλες οι γυναίκες που λατρεύουν το νέο και πολλά υποσχόμενο σχεδιαστή έχουν ξετρελαθεί με την κυκλοφορία του πρώτου επίσημου αρώματος με την υπογραφή του, από τον οίκο Balenciaga, το οποίο προορίζεται για γυναίκες και φέρει το όνομα B. !

Ο alexander wang  από την πρώτη του κιόλας ημέρα  ως επικεφαλής καλλιτεχνικός διευθυντής στο γαλλικό  οίκο Balenciaga, είχε ως στόχο να εκτοξεύσει τον οίκο ξανά στην κορυφή και να εμπλουτίσει την παραγωγή του. Ένα από τα νέα βήματα του οίκου ήταν να λανσάρει ένα δικό του άρωμα με το προσωπικό στίγμα του φυσικά ! Μόλις 2 χρόνια μετά, ο ταλαντούχος Wang φαίνεται ότι δημιούργησε ένα γυναικείο υπέροχο άρωμα που θα ταξιδέψει κάθε μοντέρνα γυναίκα στην ιστορία του οίκου, εμπλουτισμένο με μικρές σύγχρονες πινελιές από το προσωπικό του γούστο. Το άρωμα B. αναστατώνει τις αισθήσεις με τις μεθυστικές μυρωδιές κρίνου και πράσινης κοιλάδας, ενώ το μπουκάλι είναι εμπνευσμένο από το μάρμαρο που κοσμούσε το ατελιέ του θρυλικού σχεδιαστή Cristobal Balenciaga στο Παρίσι. Τέλος, το καπάκι του μπουκαλιού αναπαριστά τα μοντέρνα αξεσουάρ του οίκου, σε ένα ιδανικό πάντρεμα του παρελθόντος με το παρόν.

Το Β. του alexander wang από τον οίκο Balenciaga θα είναι διαθέσιμο στο κοινό παγκοσμίως από τα μέσα Οκτωβρίου του 2014, όπως και στη χώρα μας !

  • Το_πρώτο_άρωμα_alexander_wang_είναι_γεγονός (1)
  • Το_πρώτο_άρωμα_alexander_wang_είναι_γεγονός (2)
  • Το_πρώτο_άρωμα_alexander_wang_είναι_γεγονός (4)
  • Το_πρώτο_άρωμα_alexander_wang_είναι_γεγονός (6)
Share This