Συμβουλές για να κάνετε το αδυνάτισμα γρήγορο παιχνίδι

Συμβουλές για να κάνετε το αδυνάτισμα γρήγορο παιχνίδι

%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%ad%cf%82_%ce%b3%ce%b9%ce%b1_%ce%bd%ce%b1_%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%b5%cf%84%ce%b5_%cf%84%ce%bf_%ce%b1%ce%b4%cf%85%ce%bd%ce%ac%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%b1_

  • Πέρα από το πρόγραμμα διατροφής σε ένα αδυνάτισμα γρήγορο, έχει μεγάλη σημασία και το πως τρώτε. Οι περισσότεροι άνθρωποι που θέλουν να χάσουν βάρος τρώνε λάθος. Σταματήστε να τρώτε μπροστά στην τηλεόραση ή στον υπολογιστή ή μιλώντας στο κινητό. Αφιερώστε χρόνο, μασήστε καλά την τροφή και μην αγχώνεστε για την ώρα.
  • Το αδυνάτισμα γρήγορο αποτυγχάνει αν τρώτε μικρά γλυκά και λιλιπούτεια παχυντικά σνακς από δω και από κει. Ένα σοκολατάκι ή 5 πατατάκια μπορεί να φαίνονται λίγα, αλλά προσθέτουν στο σώμα. Μπορεί το μέγεθος να σας ξεγελά, αλλά οι μικρές παρασπονδιές χαλάνε τη δίαιτα σας περισσότερο απ ότι νομίζετε.
  • Είστε σίγουροι ότι ξέρετε αλήθεια πόσο τρώτε και πίνετε κάθε μέρα; Μελέτες έχουν δείξει πως όταν καλούμαστε να θυμηθούμε τι φάγαμε, εστιαζόμαστε στα κύρια γεύματα και «ξεχνάμε» το σοκολατάκι που μας κέρασε ο συνάδελφος που γιόρταζε ή τους ξηρούς καρπούς που πήραμε από το διπλανό γραφείο.
  • Το νερό ξεγελά το στομάχι και δημιουργεί την ψευδαίσθηση πληρότητας και κορεσμού της πείνας. Άρα πίνοντας πολλά υγρά και κυρίως νερό, κερδίζετε συνολική μείωση των θερμίδων που προσλαμβάνετε μέσα στην ημέρα.
  • Κόψτε μαχαίρι τη ζάχαρη ή έστω επιλέξτε μια τεχνητή γλυκαντική ουσία για τα φαγητά ή τα ροφήματα σας.
  • Αυξήστε τις τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής σας για αδυνάτισμα γρήγορο. Οι φυτικές ίνες προκαλούν αίσθημα κορεσμού της πείνας και ταυτοχρόνως ρυθμίζουν καλύτερα τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, αποτρέποντας τις απότομες αλλαγές στο βάρος σας.
Share This