5 παιχνίδια με μαλλιά για γιορτινό look που πρέπει να δοκιμάσετε απόψε

5 παιχνίδια με μαλλιά για γιορτινό look που πρέπει να δοκιμάσετε απόψε

5_παιχνίδια_με_μαλλιά_για_γιορτινό_look_που_πρέπει_να_δοκιμάσετε_απόψε (3)

Αν έχετε διαλέξει τα σύνολα κα τους συνδυασμούς ρούχων που θα φορέσετε στα party και στις εκδηλώσεις, αυτά τα Χριστούγεννα, τότε ήρθε η ώρα για chic παιχνίδια με μαλλιά ώστε να είστε όμορφες και λαμπερές από την κορυφή έως τις άκρες. Τα χτενίσματα που θα επιλέξετε πρέπει να ταριάζουν με το ύφος του στυλ που θέλετε να έχετε και να σας αναδεικνύουν. Εμείς συγκεντρώσαμε τα 5 καλύτερα παιχνίδια με μαλλιά με λαμπερό γιορτινό look που είναι σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις και πρέπει να δοκιμάσετε :

  1. Ψηλή αλογοουρά σε pony tail στυλ : ένα διαχρονικό, παιχνιδιάρικο και άκρως σέξυ χτένισμα μαλλιών που θα σας βοηθήσει να αναδείξετε τα κοσμήματά σας σε λαιμό και αυτιά. Προτείνεται ανεπιφύλακτα αν το φόρεμα σας έχει ιδιαίτερο ντεκολτέ.
  2. Εορταστικές μπούκλες : αν έχετε κοντά ή μεσαίου μήκους μαλλιά τότε οι μπούκλες θα αλλάξουν τελείως την είκονα σας και θα σας δώσουν αέρα Hollywood.
  3. Ανάλαφροι κυματισμοί : άλλη μια πολύ καλή επιλογή για να εντυπωσιάσετε και να σαγηνεύσετε με την παρουσία σας, απλά προσέξτε οι κυματισμοί να είναι χαλαροί και ανάλαφροι και όχι στημένοι.
  4. Perfect Party πλάγιες χωρίστρες : οι πλάγιες βαθιές χωρίστρες είναι δυνατή τάση φέτος στη μόδα μαλλιών, όποτε μπορείτε να την ακολουθήσετε και εσείς αυτές τις γιορτινές μέρες.
  5. Χαμηλοί κότσοι με όγκο στην κορυφή : για ένα απόλυτα θηλυκό και κομψό look, πιάστε τα μαλλιά σας σε ένα χαμηλό σινιόν αφήνοντας 2  μεγάλες τούφες πιο χαλαρά πιασμένες  μπροστά και  δώστε ιδιαίτερο όγκο στη κορυφή της κεφαλής σας.

  • 5_παιχνίδια_με_μαλλιά_για_γιορτινό_look_που_πρέπει_να_δοκιμάσετε_απόψε (1)
  • 5_παιχνίδια_με_μαλλιά_για_γιορτινό_look_που_πρέπει_να_δοκιμάσετε_απόψε (2)
  • 5_παιχνίδια_με_μαλλιά_για_γιορτινό_look_που_πρέπει_να_δοκιμάσετε_απόψε (5)
Share This