Ωραία μαλλιά με ombre στις άκρες και αυτό το χειμώνα

Ωραία μαλλιά με ombre στις άκρες και αυτό το χειμώνα

Ωραία_μαλλιά_με_ombre_στις_άκρες_και_αυτό_το_χειμώνα (6)

Το ombre είναι μια τάση που αγαπήθηκε πάρα πολύ από τις περισσότερες γυναίκες, κυριώς γιατί προσέφερε ωραία μαλλιά χωρίς ολικό ντεκαπάζ και μεγάλη ταλαιπωρία. Αν θέλετε το ombre σας να έχει την ίδια ένταση και ζωντάνια στις άκρες σας και αυτό το χειμώνα, τότε χρειάζεται προσοχή και περιποίηση.

Τα ωραία μαλλιά με ombre θέλουν συστηματική και εντατική φροντίδα, για να μην ξεθωριάσει το χρώμα και για να μην γεμίσουν οι άκρες των μαλλιών σας ψαλίδα. Προμηθευτείτε το κατάλληλο σαμπουάν και conditioner για βαμμένα μαλλιά ή για ολική αναδόμηση και χρησιμοποιήστε τα σε κάθε σας λούσιμο. Όσο είναι ακόμα νωπά τα μαλλιά σας, μετά το λούσιμο, επιλέξτε μια ειδική σιλικόνη ή ένα σέρουμ που φυλακίζει και διατηρεί το χρώμα σας, για τις άκρες των μαλλιών σας. Αν πάλι νομίζετε πως θέλετε να ανοίξετε και άλλο ένα τόνο ήνα σκουρύνετε το ombre σας, τότε επισκευθείτε τον αγαπημένο κομμωτή σας για να φροντίσει τα μαλλιά σας και να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας.

Τα ωραία μαλλιά με ombre στις άκρες αποτελούν ακόμα ισχυρή τάση για κάθε τύπο και μήκος μαλλιών, γι αυτό μη διστάσετε να δοκιμάσετε το τρεντ αυτό αν νομίζετε πως τα μαλλιά σας χρειάζονται μια αλλαγή, αλλά όχι τόσο ριζική.

  • Ωραία_μαλλιά_με_ombre_στις_άκρες_και_αυτό_το_χειμώνα (1)
  • Ωραία_μαλλιά_με_ombre_στις_άκρες_και_αυτό_το_χειμώνα (2)
  • Ωραία_μαλλιά_με_ombre_στις_άκρες_και_αυτό_το_χειμώνα (3)
  • Ωραία_μαλλιά_με_ombre_στις_άκρες_και_αυτό_το_χειμώνα (4)
Share This