Πως να ξανοιξω τα μαλλια πολύ εύκολα με φυσικο τροπο και γρηγορα

Πως να ξανοιξω τα μαλλια πολύ εύκολα  με φυσικο τροπο και γρηγορα

εύκολο ξανοιγμα μαλλιων

εύκολο ξανοιγμα μαλλιων

To εύκολο ξανοιγμα μαλλιων είναι τόσο όμορφο, ειδικά τώρα που ανοίγει ο καιρός και ο ήλιος λάμπει περισσότερο! Ήρθε η ώρα να λάμψουν και τα μαλλιά σας !

Αν έχετε ανοιχτά καστανά ή καστανόξανθα μαλλιά τότε το εύκολο ξανοιγμα μαλλιων σας ταιριάζει γάντι ! Μπορείτε να προσθέσετε πανέμορφες ξανθές ανταύγειες στα μαλλιά σας και να ξανθύνετε τις άκρες σας, όπως ακριβώς κάνει ο ήλιος σε συνδυασμό με το θαλασσινό αλάτι.



Μπορείτε να πετύχετε το ποθητό εύκολο ξανοιγμα μαλλιων σας χωρίς χημικά και με απόλυτα φυσικό ανέξοδο τρόπο!

Πως ; Με τη βοήθεια του ξυδιού φυσικά! Το ξύδι είναι ένα απόλυτα φυσικό προϊόν που όχι μόνο ξανοίγει το χρώμα των μαλλιών σας αλλά δίνει και λάμψη, ζωντάνια και μεγαλύτερη δύναμη στα μαλλιά σας.

Θα χρειαστείτε μια μεγάλη κούπα  από άσπρο κατά προτίμηση ξύδι που θα βρείτε στο σούπερ μάρκετ σας. Πριν από το λούσιμο σας για μία ώρα περίπου υπολογίστε, βάλτε στα μαλλιά σας αυτήν την κούπα με ξύδι και περιχύστε τα σε όλο το μήκος τους. Σιγουρευτείτε ότι το ξύδι θα πάει παντού. Περιμένετε και λουστείτε κανονικά. Πολύ σύντομα θα δείτε τις πρώτες ανοιχτές ανταύγειες στα μαλλιά σας.

Το ξύδι σε τέλειο συνδυασμό με τον ήλιο δίνει πολύ γρηγορότερα αποτελέσματα και πιο ανοιχτές ανταύγειες στα μαλλιά ! Μην φοβάστε την μυρωδιά του ξυδιού γιατί πολύ απλά με ένα καλό ξέβγαλμα δεν μείνει τίποτα.

Δείτε εδώ:  9 + 1 Τάσεις στα μαλλιά καρέ χτενίσματα για την άνοιξη 2017-2018!

 

Share This