Το γυναικείο παπούτσι με την υπογραφή της Sarah Jessica Parker

Το γυναικείο παπούτσι με την υπογραφή της Sarah Jessica Parker

Το_γυναικείο_παπούτσι_με_την_υπογραφή_της_Sarah_Jessica_Parker (10)

Αν το όνομα  Sarah Jessica Parker πάνω σε ένα γυναικείο παπούτσι σας φαίνεται αναμενόμενο επακόλουθο τότε επαληθεύεστε! Η πολυαναμενόμενη συλλογή από γυναικεία παπούτσια της SJP περιλαμβάνει 25 ζευγάρια παπουτσιών, όπου κάθε γυναικείο παπούτσι πήρε το όνομά του από τις επιρροές της μόδας και της ζωής του ηθοποιού .

Η γνωστή σε όλες μας » Carrie » φορούσε πάντα υπέροχα παπούτσια με την υπογραφή των μεγαλύτερων σχεδιαστών. Η κυκλοφορία της πρώτης της συλλογής στο γυναικείο παπούτσι ξεκινά σε μόλις πέντε ημέρες, στην 28η Φεβρουαρίου του 2014 και θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο Nordstrom και σε 26 καταστήματα στην Αμερική αλλά και στο online store του Nordstrom.com για αν μπορούμε να τα αποκτήσουμε και εμείς στην Ελλάδα. » Έχω πάρει έμπνευση από τα πράγματα που μου μένουν ως εικόνες στη ζωή μου , όπως οι κορδέλες που έδεσα τα μαλλιά μου σαν κορίτσι, οι εμφάσεις μου με ένα λουλούδι στα μαλλιά ως ηθοποιός από το Sex and the City αλλά και οι αναφορές στο κλασικό στυλ από τα τέλη της δεκαετίας του ’70 και στις αρχές της ’80 που τόσο αγαπώ», δήλωσε η SJP. Αυτές οι αναφορές εμφανίζονται στα σχέδια και στην υπογραφή σε όλα τα στυλ παπουτσιών της συλλογής της . Η συλλογή της έχει καλή ποιότητα υλικών, εκπληκτικά σχέδια και  λεπτομέρειες αλλά και πολύ καλές τιμές.

Αν και είναι λίγα τα αστέρια του Hollywood που κυκλοφόρησαν σειρές με παπούτσια, όπως Sarah Jessica , η ίδια δήλωσε πως κατά τη σχεδίαση των παπουτσιών έχει καλή παρέα στην προσπάθειά της, τον George Malkemus , πρόεδρος του οίκου Manolo Blahnik ΗΠΑ .  Ακόμα, η SJP Collection με τσάντες που ονομάζεται » Μανχάταν » έρχεται σύντομα . Κυρίες μου, αναμένουμε !

  • Το_γυναικείο_παπούτσι_με_την_υπογραφή_της_Sarah_Jessica_Parker (1)
  • Το_γυναικείο_παπούτσι_με_την_υπογραφή_της_Sarah_Jessica_Parker (2)
  • Το_γυναικείο_παπούτσι_με_την_υπογραφή_της_Sarah_Jessica_Parker (3)
  • Το_γυναικείο_παπούτσι_με_την_υπογραφή_της_Sarah_Jessica_Parker (4)
  • Το_γυναικείο_παπούτσι_με_την_υπογραφή_της_Sarah_Jessica_Parker (6)
  • Το_γυναικείο_παπούτσι_με_την_υπογραφή_της_Sarah_Jessica_Parker (7)
  • Το_γυναικείο_παπούτσι_με_την_υπογραφή_της_Sarah_Jessica_Parker (8)
  • Το_γυναικείο_παπούτσι_με_την_υπογραφή_της_Sarah_Jessica_Parker (9)
Share This