Τι αποκαλύπτει το δικό σας χρώμα μαλλιών

Τι αποκαλύπτει το δικό σας χρώμα μαλλιών

Τι_αποκαλύπτει_το_δικό_σας_χρώμα_μαλλιών  (1)

Μελέτες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι κάνουν σημαντικές κλήσεις κρίσης με βάση το χρώμα μαλλιών τους. Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Scandinavian Journal of Psychology διαπίστωσε ότι οι άνδρες βρίσκουν τις καστανές προσιτές , τις ξανθιές σνομπ και τις κοκκινομάλλες υπερόπτριες . Αυτές οι γενικεύσεις φαίνονται άδικες, αλλά καμιά φορά επικρατούν. Αν ψάχνετε για να κάνετε μια αλλαγή στο υπάρχον χρώμα μαλλιών σας, εμείς ρωτήσαμε τον γνωστό  celebrity hairstylist Umberto Savone του Umberto Beverly Hills Salon and Kyle White , να βοηθήσει λέγοντας μας μερικά πράγματα που φανερώνει το χρώμα :

  • Platinum Ξανθό : γνωρίζατε ότι μόνο το 10% του κόσμου είναι φυσικά ξανθοί; Είναι ένα χρώμα μαλλιών  που απαιτεί μεγάλη προσοχή και φροντίδα , διότι είναι εξαιρετικά σπάνια ως φυσικό χρώμα αλλά και ως βαφή μπορεί να φθαρεί και να ατονίσει πολύ εύκολα.
  • Καστανές Αποχρώσεις : είτε είναι αλήθεια είτε όχι, η έρευνα δείχνει πως υπάρχουν μεγαλύτερα αποθέματα γνώσεις στον εγκέφαλο μιας καστανής. Οι διακυμάνσεις σε αυτό το  χρώμα μαλλιών σε σχέση με τις αποχρώσεις και τους τόνους είναι πάρα πολλές και σίγουρα μπορούν να κάνουν οποιαδήποτε καστανή ομορφιά να ξεχωρίζει.
  • Σκούρο Κόκκινο : οι φυσικές κοκκινομάλλες είναι δύσκολο να έρθουν κοντά , αφού μόνο το 2 έως 6% του πληθυσμού των Ηνωμένων Πολιτειών μπορούν να διεκδικήσουν ένα κόκκινο χρώμα εκ γενετής. Έτσι , όπως οι φυσικές ξανθιές , το κόκκινο είναι σπάνιο. Αλλά αν κοιτάξουμε με προσοχή οι γυναίκες με κόκκινα μαλλιά έχουν περιπετειώδη και φλογερή αύρα.
  • Μελαχρινό Χρώμα : τα βαθιά καστανά και τα μαύρα μαλλιά  είναι κάπως δύσκολα χρώματα  για να τα αλλάξετε με μια πιο ανοιχτή απόχρωση, αλλά νομίζουμε ότι μπορεί να αξίζει το ρίσκο να μην τα πειράξετε. Οι μελαχρινές έχουν μυστήριο, σέξαπιλ και σαγήνη.
Share This