Τα 4 πιο μοδάτα χρώματα σε καλλυντικά για μακιγιάζ προσώπου

Τα 4 πιο μοδάτα χρώματα σε καλλυντικά για μακιγιάζ προσώπου

Τα_4_πιο_μοδάτα_χρώματα_σε_καλλυντικά_για_μακιγιάζ_προσώπου (4)

Το μακιγιάζ προσώπου είναι μια μεγάλη υπόθεση, όπου τα χρώματα, οι αποχρώσεις και οι τόνοι παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Η μόδα στο μακιγιάζ προσώπου φέτος είχα καθορίσει συγκεκριμένα χρώματα για μάτια, μάγουλα και χείλη που διαφοροποιούνταν από τα κλασικά χρώματα της παλέτας σας. Τα 4 πιο μοδάτα χρώματα σε καλλυντικά για μακιγιάζ προσώπου είναι τα παρακάτω :

  • Βελούδινα μωβ κόκκινα κραγιόν στα χείλη : Τα νέα κόκκινα κραγιόν σε μωβ κόκκινο χρώμα έχουν ένα βελούδινο ματ φινίρισμα που είναι σχεδόν κλασικό, αλλά πιο εξελιγμένο και πολύ πιο σύγχρονο. Αυτή η απόχρωση κραγιόν δίνει χρώμα και σαγήνη στο πρόσωπό σας.
  • Berry χρώμα στα μάγουλα : το ρουζ σε χρώμα Berry μωβ ροζ προσδίδει μια βαθύτερη όψη από ό, τι το ροζ ρουζ στα μήλα σας, η οποία  δίνει τη φρεσκάδα προσώπου που αναζητούσατε. Το κλειδί σε αυτό το χρώμα ρουζ είναι να το βάζετε ακριβώς στο κέντρο από τα μάγουλα σας.
  • Λιλά σκιές ματιών :  το χρώμα λιλά δίνει απίστευτη γλυκύτητα και ένταση στο βλέμμα σας. Εφαρμόστε λιλά σκιά κατά μήκος των βλεφάρων σας και ακριβώς κάτω από τα μάτια σας για σκίαση.
  • Χρυσές σκιές και μολύβια ματιών : ο χρυσός είναι το απόλυτο χρώμα που θα φωτίζει τα μάτια σας και θα δώσει σε κάθε τόνο δέρματος μια ηλιόλουστη λάμψη. Χρησιμοποιήστε μια χρυσή σκιά ματιών στα καπάκια των ματιών ως βάση για μια πιο σκοτεινή επένδυση με πιο σκούρα σκιά μετά. Προσθέστε επίσης χρυσή σκιά στις εσωτερικές γωνίες των ματιών και τα ζυγωματικά σας.
  • Τα_4_πιο_μοδάτα_χρώματα_σε_καλλυντικά_για_μακιγιάζ_προσώπου (1)
  • Τα_4_πιο_μοδάτα_χρώματα_σε_καλλυντικά_για_μακιγιάζ_προσώπου (3)
Share This