Τα απαραίτητα σε ένα βαλιτσάκι μανικιούρ

Τα απαραίτητα σε ένα βαλιτσάκι μανικιούρ

Τα_απαραίτητα_σε_ένα_βαλιτσάκι_μανικιούρ (9)

Τι περιέχει το βαλιτσάκι μανικιούρ σας ; Δεν χρειάζεται να είστε μια επαγγελματίας μανικιουρίστα για να έχετε ένα καλά οργανωμένο βαλιτσάκι μανικιούρ με τα απαραίτητα σύνεργα για να μπρείτε να δημιουργήσετε υπέροχα σχέδια μανικιούρ μόνη σας στο σπίτι σας !

Ένα βασικό αλλά καλά προετοιμασμένο βαλιτσάκι μανικιούρ περιλαμβάνει :

 1. Νυχοκόπτης : το πιο απαραίτητο εργαλείο στο μανικιούρ σας. Αγοράστε έναν καλό νυχοκόπτη μεσαίου μεγέθους για να δίνετε τέλειο σχήμα στα νύχια των άκρων σας.
 2. Ψαλιδάκι νυχιών : είναι τόσο απαραίτητο όσο ο νυχοκόπτης και πολλές γυναίκες πιστεύουν πως δίνει πολυ καλύτερο σχήμα στα νύχια απ ότι ο νυχοκόπτης. Το ψαλιδάκι πρέπει να είναι καθαρό για να αποφεύγεται η εμταφορά μικροβιών.
 3. Λίμα : μπορεί ο νυχοκόπτης και το ψαλιδάκι νυχιών να κάνουν το πρώτο βήμα προετοιμασίας αλλά η λίμα δίνει την τελική εικόνα και το τέλειο σχήμα στα νύχια σας. Διαλέξτε την κατάλληλη λίμα για τον τύπο των νυχιών σας γιατί στο εμπόριο θα βρείτε πάρα πολλές.
 4. Ασετόν : ποτέ δεν βάφουμε τα νύχια μας αν δεν έχουμε καθαρίσει το προηγούμενο χρώμα από πάνω τους. Ένα ασετόν με ενυδατικά στοιχεία κάνει πάντα καλό στα νύχια σας.
 5. Βερνίκια νυχιών : εδώ δεν υπάρχει όριο ! Μπορείτε να έχετε από 2 έως άπειρα βερνίκια νυχχιών, σε κλασικά, έντονα, σκούρα, ματ, φωτεινά, glitter χρώματα !
 6. Αυτοκόλλητα αξεσουάρ νυχιών : δίνουν εύκολα και γρήγορα μια πιο προσεγμένη εικόνα στα νύχια σας και προσθέτουν πιο παιχνιδιάρικο αέρα !
 7. Top coat : μην το ξεχνάτε ! Το βερνίκι top coat σε διάφανο χρώμα δίνει διάρκεια και δύναμη στο μανικιούρ σας.
 8. Μαρκαδοράκι σχεδίασης για νύχια : να κάτι νέο και πρακτικό ! Τα μαρκαδοράκια για σχεδίαση πάνω στο μανικιούρ σας προσφέρουν πανεύκολη σχεδίαση σε λιγότερο χρόνο από τα άλλα αντίστοιχα εργαλεία !
 • Τα_απαραίτητα_σε_ένα_βαλιτσάκι_μανικιούρ (1)
 • Τα_απαραίτητα_σε_ένα_βαλιτσάκι_μανικιούρ (2)
 • Τα_απαραίτητα_σε_ένα_βαλιτσάκι_μανικιούρ (3)
 • Τα_απαραίτητα_σε_ένα_βαλιτσάκι_μανικιούρ (4)
 • Τα_απαραίτητα_σε_ένα_βαλιτσάκι_μανικιούρ (5)
 • Τα_απαραίτητα_σε_ένα_βαλιτσάκι_μανικιούρ (6)
 • Τα_απαραίτητα_σε_ένα_βαλιτσάκι_μανικιούρ (7)
 • Τα_απαραίτητα_σε_ένα_βαλιτσάκι_μανικιούρ (10)
Share This