Τέλεια μάσκα προσώπου με λεμόνι

Τέλεια μάσκα προσώπου με λεμόνι

Τέλεια_μάσκα_προσώπου_με_λεμόνι (1)

Mια ευεργετική μάσκα προσώπου  πάντα βοηθάει όλες τις επιδερμίδες, πόσο μάλλον όταν αυτή είναι 100% φυσική και φτιαγμένη από τα χεράκια σας !

Μια μάσκα προσώπου  σπιτική με λεμόνι που θρέφει το δέρμα και καθαρίζει παράλληλα έχει ως σκοπό να  μεταμορφώσει την επιδερμίδα σας μέσα σε λίγα λεπτά. Για τη φυσική αυτή μάσκα προσώπου θα χρειαστείτε μόνο 1 κουταλιά της σούπας μέλι και το χυμό ενός ολόκληρου λεμονιού. Απλά ανακατέψτε πολύ καλά αυτά τα 2 υλικά σε ένα μικρό μπολ και εφαρμόστε τη μάσκα σε νωπή επιδερμίδα. Αφήστε τη μάσκα γύρω στα 5 με 7 λεπτά και μετά ξεβγάλτε με αρκετό χλιαρό νερό. Προσέξτε να έχετε καλά και ψηλά πιασμένα τα μαλλιά σας κατά τη διάρκεια της εφαρμογής της μάσκας, καθώς η μάσκα μπορεί να κολλήσει στα μαλλιά σας. Η μάσκα δρα πολύ ευεργετικά στο δέρμα σας καθώς τα οξέα του λεμονιού θα καθαρίσουν τους πόρους όλου του προσώπου σας και θα διατηρήσουν το PΗ της επιδερμίδας σας σε πολύ φυσιολογικά επίπεδα. Παράλληλα, το μέλι με τη σειρά του, περιέχει πολλά καλά ένζυμα και φυσικές ουσίες, οι οποίες έχουν σημαντική αντιβακτηριδιακή δράση που καθαρίζει το δέρμα σας από τα μαύρα στίγματα αλλά και το ενυδατώνει.

Μπορείτε να εφαρμόζετε αυτή την μάσκα 1 φορά την εβδομάδα ή 1 φορά στις 2 εβδομάδες. Σίγουρα θα εντυπωσιάσετε με την αψεγάδιαστη επιδερμίδα σας !

Share This