Σίδερο Μαλλιών Της L’oreal Με Ατμό

Σίδερο Μαλλιών Της L’oreal Με Ατμό

 

Σίδερο_Μαλλιών_Της_L'oreal_Με _Ατμό_3

Πόσες φορές έχουμε αλλάξει σίδερο μαλλιών γιατί δεν μας κάνει και ψάχνουμε κάτι καλύτερο. Πόσες φορές έχουμε δώσει λεφτά για σίδερο μαλλιών ελπίζοντας να πετύχουμε να πετύχουμε το αποτέλεσμα του κομμωτηρίου χωρίς να τα κάωουμε.

Λοιπόν η λύση ήρθε και λέγετε steampod. Είναι το 1ο σίδερο μαλλιών που δεν καίει την τρίχα και με την κατάλληλη προσοχή και με τη σύναμη του ατμού καταφέρνουμε να έχουμε επαγγελματικά αποτελέσματα. Η L’oreal μαζί με το σίδερο λάνσαρε και 2 κρέμες μαλλιών που της βάζουμε πριν το ίσιωμα για προστασία και καλύτερα αποτελέσματα. Αυτές οι κρέμες ανάλογα με τι τύπο μαλλιών έχετε περιέχουν εμπεριέχουν Προκερατίνη, Ceramides και ιοντικούς παράγοντες. Είδη 300 κομμωτήρια έχουν δρομολογηθεί να έχουν στον εξοπλισμό τους το καινούριο σίδερο μαλλιών. Τα καλά νέα είναι πως το ίσιωμα θα αξίζει το ίδιο με το ίσιωμα με το σεσουάρ αλλά θα γίνεται στο μισό χρόνο. Η θερμοκρασία έχει 5 θέσεις από 170 εώς 210 βαθμούς.

Σε λίγο καιρό θα μπορείτ να το προμηθευτείτε και εσέις αυτό το υπέροχο σίδερο μαλλιών. Είδη ηλεκτρονικά υπάρχουν καταστήματα που το πωλούν. Η τιμή του βέβαια είναι τσουχτερή ειδικά για αυτούς τους καιρούς. Καλό είναι να το δοκιμάσετε πριν αποφασίσετε να το αγοράσετε.

  • Σίδερο_Μαλλιών_Της_L'oreal_Με _Ατμό_2
  • Σίδερο_Μαλλιών_Της_L'oreal_Με _Ατμό_4
  • Σίδερο_Μαλλιών_Της_L'oreal_Με _Ατμό_5
  • Σίδερο_Μαλλιών_Της_L'oreal_Με _Ατμό_7
  • Σίδερο_Μαλλιών_Της_L'oreal_Με _Ατμό_6
Share This