Προτάσεις για πανεμορφα νύχια gel

Προτάσεις για πανεμορφα νύχια gel

Προτάσεις_για_πανεμορφα_νύχια_gel (3)

 

Το μανικιούρ σήμερα έχει ξεφύγει από τα γνωστά κλασικά σχέδια και τα σχέδια, τα χρώματα, τα αξεσουάρ και τα διακοσμητικά στα νύχια έχυν τεράστια ποικιλία για όλα τα γούστα. Τα νύχια gel είναι μια νέα τεχνική για τα νύχια σας ώστε να έχετε τέλεια άκρα που διαρκούν για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Τα νύχια gel γίνονται με μια μέθοδο τεχνητών νυχιών εδώ και αρκετά χρόνια κυρίως για να καλύψει τις ανάγκες των γυναικών που πάσχουν από ονυχοφαγία ή έχουν πάρα πολύ κοντά νύχια τα οποία είναι δύκολο να διαμορφωθούν. Με το τζελ και τη χρήση μιας πρωτοποριακής ειδικής φόρμας και υπεριώδους ακτινοβολίας σχηματίζεται ένα εμφανώς πιο μακρύ νύχισε κάθε δάχτυλο ή τοποθετείται ψεύτικο.Τα νύχια gel  έχουν ένα πιο ανθεκτικό αποτέλεσμα, το οποίο μπορεί να διατηρηθεί μέχρι και ένα ολόκληρο μήνα. Το κόστος είναι πιο υψηλό, λόγω της διεργασίας αλλά τα πλεονεκτήματα του τζελ είναι πολλά. Αρχικά το τζελ είναι η μοναδική μέθοδος μανικιούρ που κάνει τα νύχια να φαίνονται απόλυτα φυσικά ενώ σπάνια παρατηρείτε πως αποκολλάται από το νύχι.

Τα σχέδια που γίνονται με τζελ είναι πάρα πολλά και εμείς σας παρουσιάζουμε στις εικόνες της συλλογής φωτογραφιών τα πιο όομρφα που μπορείτε να τα επιλέξετε ώστε να ταιριάζουν με όλα τα σύνολα της ντουλάπας σας.

  • Προτάσεις_για_πανεμορφα_νύχια_gel (1)
  • Προτάσεις_για_πανεμορφα_νύχια_gel (2)
  • Προτάσεις_για_πανεμορφα_νύχια_gel (4)
  • Προτάσεις_για_πανεμορφα_νύχια_gel (6)
  • Προτάσεις_για_πανεμορφα_νύχια_gel (7)
Share This