Οι παλέτες μακιγιάζ της urban decay

Οι παλέτες μακιγιάζ της urban decay

Οι_παλέτες_μακιγιάζ_της_urban_decay (2)

Οι παλέτες μακιγιάζ της urban decay είναι χωρίς αμφιβολία από τις διασημότερες παλέτες παγκοσμίως και από τις πρώτες σε πωλήσεις. Η urban decay έχει ήδη κυκλοφορήσει 2 πολύ πετυχημένες παλέτες μακιγιάζ που περιλαμβάνουν εξαιρετικές σκιές υψηλής ποιότητας και διάρκειας, σε απίστευτα καλοδιαλεγμένη  γκάμα χρωμάτων.

Οι παλέτες μακιγιάζ Naked και Naked 2 περιέχουν σκιές σε γήινα χρώματα, βολικά για όλο το 24ωρο, και όχι ποπ χρώματα που είναι πολύ δύσκολο να φορεθούν από τη μέση γυναίκα. Σύμφωνα με την urban decay, η παλέτα  Naked 2 είναι ένας συνδυασμός των 12 χρωμάτων που είναι πλούσιες ουδέτερες γκρι – μπεζ αποχρώσεις. Επίσης, αυτή η παλέτα διαθέτει ένα travel-size lip gloss και ένα double-ended πινέλο σκιών καλής ποιότητας. Ο καθρέφτης της μεταλικής, ανθεκτικής συσκευασίας είναι ιδανικός για την εφαρμογή των σκιών.

Σε αντίθεση με την προκάτοχό της, Naked , η παλέτα Naked 2 διαθέτει περισσότερες shimmer αποχρώσεις που δίνουν μεγαλύτερη λάμψη στο βλέμμα σας, αλλά και μια απόλυτα σκούρα απόχρωση για να πετύχετε το τέλειο επαγγελματικό smoky eye look.Πιστεύουμε ότι αυτή είναι μια από τις λίγες παλέτες μακιγιάζ που αξίζουν τα χρήματα τους, μιας και θα ευχαριστηθείτε κάθε χρώμα σκιάς το ίδιο σε καθημερινή βάση!

  • Οι_παλέτες_μακιγιάζ_της_urban_decay (1)
  • Οι_παλέτες_μακιγιάζ_της_urban_decay (1)
  • Οι_παλέτες_μακιγιάζ_της_urban_decay (4)
  • Οι_παλέτες_μακιγιάζ_της_urban_decay (5)
Share This