Οι καλύτερες μάσκαρα του 2018 για τα μάτια σας μόνο

Οι καλύτερες μάσκαρα του 2018 για τα μάτια σας μόνο

Η μάσκαρα είναι ένα από τα πιο πολύτιμα προϊόντα του μακιγιάζ. Αν οι βλεφαρίδες είναι καλοσχηματισμένες και με όγκο, το βλέμμα υπογραμμίζεται και ειδικά για μια πρωινή εμφάνιση, μπορεί να μην χρειάζεται καν να βάψετε περισσότερο τα μάτια σας. Ποια προϊόντα μάσκαρα όμως είναι τα πιο εξελιγμένα και τα πιο καλά για το 2018; Ας δούμε παρακάτω τις καλύτερες μάσκαρα του 2018 για τα μάτια σας μόνο.

-Maybelline Lash Sensational Curvitude Waterproof Mascara

Έχει φανταστικό βουρτσάκι που δίνει μήκος ενώ ταυτόχρονα δίνει όγκο από τη ρίζα της βλεφαρίδας. Είναι υποαλλεργική και αδιάβροχη. Η τιμή της γύρω στα 10 ευρώ πραγματικά θα την αγαπήσετε.

– L’Oréal Voluminous Lash Paradise Mascara

Αν δεν την έχετε δοκιμάσει, τότε μέσα στο 2018 θα έπρεπε. Το βουρτσάκι της περιέχει περισσότερες από 200 μικρές τριχούλες με αποτέλεσμα να δίνει όγκο και σχήμα ακόμα και στις πιο μικρές από τις μικρές βλεφαρίδες σας.

– Max Factor Masterpiece Mascara

Είναι η μάσκαρα που αγοράζεις ξανά και ξανά… Το υπέροχο βουρτσάκι της με την τεχνολογία iFX εφαρμόζει την μάσκαρα πολύ σωστά όσες στρώσεις και αν επιθυμείτε να περάσετε…

– Lancôme Hypnôse Volume-à-Porter Mascara

Αγαπάμε τα χρώματά της… Η δυναμική της ασυναγώνιστη. Επιλέξτε την για το πιο dramatic look που έχετε ποτέ σκεφτεί.

Ποιο χρώμα να διαλέξετε ανάλογα με το χρώμα των ματιών σας…

Μια μάσκαρα όπως πολύ καλά γνωρίζετε δεν είναι απαραίτητα μόνο μαύρη. Τα πρωινά για πιο ξεκούραστο βλέμμα μπορείτε να επιλέξετε μια διάφανη μάσκαρα, η οποία απλώς θα βελτιώσει το σχήμα των ματιών σας. Η μαύρη μάσκαρα ενδείκνυται για dramatic look και οπωσδήποτε δεν είναι ό,τι καλύτερο κάτω από το πολύ δυνατό φως της μέρας, όπως συνήθως είναι τα πρωινά στην Ελλάδα. Μια καφέ μάσκαρα είναι σίγουρα πιο ήπια, ενώ αν τα μάτια σας είναι ανοιχτόχρωμα πράσινα ή μπλε και γκρι, μια μοβ απόχρωση πραγματικά θα τα αναδείξει.

Share This