Μαλλιά Καλοκαίρι 2013 Δροσερά Χρώματα

Μαλλιά Καλοκαίρι 2013 Δροσερά Χρώματα

Tα πιο δροσερά χρώματα μαλλιών για το καλοκαίρι 2013

Το καλοκαιράκι έφτασε και όπως συνήθως σε βασανίζει το μεγάλο ερώτημα: «Τι χρώμα να βάψω τα μαλλιά μου;». Μην ανησυχείς και τα τρεντ στα μαλλιά έχουν για σένα τη λύση είτε είσαι κοκκινομάλλα, είτε ξανθιά ή μελαχρινή.

Στάζεις μέλι: φυσικά και οι ζεστές και γλυκές αποχρώσεις του μελιού είναι τάση φέτος που οι πασαρέλες γέμισαν φυσικές αποχρώσεις σε μαλλιά και μακιγιάζ. Αν σου ταιριάζει κιόλας- ειδικά να έχεις σταρένια επιδερμίδα και πιο ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα- κάνεις την απόλυτη θραύση χωρίς να εξαντλήσεις το μαλλί σου με οξυζενέ και ντεκαπάζ.  Γενικά επένδυσε στις φυσικές αποχρώσεις του ξανθού και δεν θα χάσεις.

Ριζούλα έξω λοιπόν: αν αγχώνεσαι που φαίνεται λιγάκι η σκούρα ρίζα σου, μην ανησυχείς Η σκούρα ρίζα με το ξανθό μαλλί σου φέτος είναι τάση που δεν σε αγχώνει κιόλας αφού δεν χρειάζεται να τρέχεις στο κομμωτήριο! άφησε τη ρίζα μέχρι και τριών μηνών και είσαι in!

Ombre: μπορεί στην αρχή να ήσουν διστακτική αλλά πλέον η τάση ombre κυριαρχεί παντού. Στα μαλλιά και τα νύχια λοιπόν το φαινόμενο ombre με σκούρες ρίζες που «ξανολιγουν» καθώς κατεβαίνουμε προς τις άκρερς των μαλλιών σε κερδίζει φέτος.  Τα μαλλιά δείχνουν να έχουν «ανοίξει» μμέχρι δύο τόνους στις άκρες και εσύ δείχνει φυσικά κούκλα.

Share This