Κραγιόν shy girl mac cosmetic

Κραγιόν shy girl mac cosmetic

Κραγιόν_shy_girl_mac_cosmetic (4)

Η αγαπημένη μας απόχρωση κραγιόν για αυτή την εποχή που η άνοιξη μας κλείνει το μάτι είναι με διαφορά η  shy girl από τα mac cosmetic  !

Το κραγιόν shy girl mac cosmetic  περιγράφεται ως απόχρωση σαν μια ουδέτερη και κρεμώδη κοραλλί μπεζ νότα και έχει φόρμουλα με διαφανές τελείωμα. Πάνω στα χείλη το κραγιόν αυτό αφήνει ένα απαλό μπεζ ροδακινί χρώμα με έναν υπαινιγμό από ροζ τόνους. Δεν είναι ένα πραγματικά ροδακινί κραγιόν , ούτε όμως είναι και απόλυτα μπεζ , αλλά ο ευκολότερος τρόπος να το περιγράψουμε είναι ως η τέλεια χρωματική ανάμειξη αυτών των 2 τόνων. Λόγω της εξαιρετικής mac φόρμουλάς του υπάρχει ένα απαλό και γλυκό είδος λάμψης στο φινίρισμα του. Το κραγιόν shy girl είναι μια από τις top- selling αποχρώσεις σε κραγιόν της mac  και σίγουρα μπορείτε να καταλάβετε το γιατί ! Το χρώμα αυτό ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος αλλά και σε όλα τα σχήματα και μεγέθη χειλιών καθώς κολακεύει εύκολα. Αν το συγκρίνουμε με το κραγιόν mac Gotta Dash είναι πιο φωτεινό και πιο απαλό, σε σχέση με το κραγιόν YSL Tender Peach είναι πιο αδιαφανές και πιο ροδακινί, ενώ με το κραγιόν mac Fashion City είναι περισσότερο πορτοκαλί. Το φινίρισμα του μπορεί να δώσει την πλήρη κάλυψη χρώματος με μια απαλή και εύπλαστη λάμψη. Εφαρμόζεται ομοιόμορφα και αρκετά εύκολα χωρίς καμία ξήρανση στα χείλη σας και έχει υπέροχοε άρωμα βανίλιας.

Το κραγιόν shy girl mac cosmetic , όπως και ολόκληρη τη συλλογή με τις αποχρώσεις κραγιόν της mac, θα το βρείτε σε όλα τα ομώνυμα καταστήματα της mac αλλά και στα σημεία πώλησης mac καλλυντικών μέσα στα Hondos Center !

  • Κραγιόν_shy_girl_mac_cosmetic (1)
  • Κραγιόν_shy_girl_mac_cosmetic (3)
  • Κραγιόν_shy_girl_mac_cosmetic (5)
  • Κραγιόν_shy_girl_mac_cosmetic (6)
Share This