Κρέμα Ισιώματος Μαλλιών Και Πως Να Τη Χρησιμοποιήσετε

Κρέμα Ισιώματος Μαλλιών Και Πως Να Τη Χρησιμοποιήσετε

Κρέμες_Ισιώματος_Μαλλιών_Και_Πως_Να_Τις_Χρησιμοποιήσετε_6Οι κρέμες ισιώματος μαλλιών είναι απαραίτητες για εσάς που θέλετε μαλλιά ίσια λαμπερά και υγιή. Αν δεν επιθυμείτε να πηγαίνετε στον κομμωτή σας και να κουρεύετε τα μαλλιάς πιο κοντά από όσο θέλετε τότε πρέπει να χρησιμοποιείτε τέτοια κρέμα.

Ειδικά τα σπαστά μαλλιά όταν τα ισιώνουμε ταλαιπωρούνται παραπάνω αφού χρησιμοποιούμε για περισσότερη ώρα το πιστολάκι και τις πρέσες για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα με διάρκεια.

Μπορείτε να έχετε πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα σε λιγότερο χρόνο και χωρίς φθορές αρκεί να είσαστε εφοδιασμένες με την κατάλληλη κρέμα ισιώματος μαλλιών. Μια φοβερή κρέμα είναι αυτή της l’oreal η thermo repair, η οποία είναι σαν μάσκα και ενεργοποιείται με τη θερμότητα. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και το καλύτερο ενώ ισιώνουμε τα μαλλιά μας εκείνα αναδομούνται ταυτόχρονα.

Παρόλα αυτά μια κρέμα καλή μόνο δεν αρκεί. Χρειάζεται και σωστή εφαρμογή.

Τα βήματα είναι 3 και είναι πολύ απλά.

Για αρχή πρέπει τα μαλλιά σας να είναι πολύ καλά λουσμένα, ξεμπερδεμένα και νωπά για να μπορεί η κρέμα ισιώματος μαλλιών να είναι πιο αποτελεσματική.

Έπειτα βάλτε μια μικρή ποσότητα στη παλάμη σου από την κρέμα ισίωματος μαλλιών. Εσείς θα κανονίσετε πόση είναι η ιδανική ποσότητα. Ξεκινήστε από μικρή ποσότητα γιατί πάντα θα μπορείτε να προσθέτετε παρά να αφαιρείτε προϊόν από τα μαλλιά σας. Χτενίστε τα μαλλιά σας με τα δάχτυλά σας. Προσοχή μην πάει πολύ προϊόν στη ρίζα γιατί καμία δεν θέλει τα μαλλιά της να φαίνονται λαδωμένα. Περάστε γρήγορα τα μαλλιά σας με μια χτένα με αραιά δόντια.

Τέλος χωρίστε τα μαλλιά σας σε 3 ίσα μέρη και αρχίσετε να τα ισιώνετε με μια μεγάλη στρογγυλή βούρτσα. Προσοχή μην ακουμπάτε το πιστολάκι πάνω στα μαλλιά σας. Μπορείτε να το έχετε όσο πιο κοντά μπορείτε. Ακόμη, αν μπορείτε αποφύγετε τις πρέσες, αλλά αν έχετε πολύ σγουρά μαλλιά και θέλετε να σταθεροποιήσετε το χτένισμα τότε περάστε με την πρέσα γρήγορα τις άκρες των μαλλιών σας για να μην καούν.

Αν θέλετε και εσείς γρήγορο και σωστό τρόπο να ισιώνετε τα μαλλιά σας τότε μην το σκέφτεστε και αγοράστε αύριο κιόλας μία κρέμα ισιώματος μαλλιών και θα δείτε πως το ραντεβού με το κομμωτή σας θα αργήσει αυτή τη φορά.

  • Κρέμες_Ισιώματος_Μαλλιών_Και_Πως_Να_Τις_Χρησιμοποιήσετε_1
  • Κρέμες_Ισιώματος_Μαλλιών_Και_Πως_Να_Τις_Χρησιμοποιήσετε_5
  • Κρέμες_Ισιώματος_Μαλλιών_Και_Πως_Να_Τις_Χρησιμοποιήσετε_2
  • Κρέμες_Ισιώματος_Μαλλιών_Και_Πως_Να_Τις_Χρησιμοποιήσετε_4
Share This