Κοντά καστανά μαλλιά με ομπρέ

Κοντά καστανά μαλλιά με ομπρέ

Κοντά_καστανά_μαλλιά_με_ομπρέ (5)

Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που είχαν μακριά και υπέροχα καστανά μαλλιά  με ομπρέ στις άκρες τους αλλά το χρώμα του ομπρέ έχει αρχίσει να ανοίγει υπερβολικά και τα μαλλιά σας να γεμίζουν ψαλίδα, ήρθε η ώρα για κούρεμα!

Τα κοντά  καστανά μαλλιά  με ομπρέ είναι η ανανέωση που αξίζει στα μαλλιά σας, χωρίς να αποκλίνετε πολύ από το αρχικό hair look σας.  Το ομπρέ μπορεί να κυκλοφόρησε ως τεχνική κυρίως για μακριά μαλλιά αλλά η αλήθεια είναι πως τα κοντά  καστανά μαλλιά με ομπρέ στα άκρες τους είναι πιο μοδανικά και πιο στυλάτα. Ένα απλό καρέ με μερικές σκάλες στο μπροστινό τμήμα είναι τόσο διαδεδομένο και βαρετό, αλλά αν προσθέσετε λίγο χρώμα και φως με την ομπρέ τεχνική τα πάντα θα αλλάξουν στη εικόνα των μαλλιών σας ! Το ξάνοιγμα των μαλλιών σας από το ομπρέ μπορεί να ξεκινάει από όποιο σημείο του μήκους των μαλλιών σας εσείς επιθυμείτε και αυτό έχει να κάνει με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Το χρώμα του ομπρέ σε καστανά μαλλιά μπορεί να κυμαίνεται από ζεστά μελί έως καλοκαιρινές ξανθές αποχρώσεις.

Προτιμήστε τα σπαστά κοντά μαλλιά με ομπρέ σε καστανές αποχρώσεις ή αυτά με τις χαλαρές μεγάλες μπούκλες για απόλυτο στυλ και σύγχρονο hair styling που θα κλέψει τα βλέμματα!

 

  • Κοντά_καστανά_μαλλιά_με_ομπρέ (1)
  • Κοντά_καστανά_μαλλιά_με_ομπρέ (2)
  • Κοντά_καστανά_μαλλιά_με_ομπρέ (3)
  • Κοντά_καστανά_μαλλιά_με_ομπρέ (6)
Share This