Η Lily Aldridge για τη συλλογή ρούχων Velvet

Η Lily Aldridge για τη συλλογή ρούχων Velvet

Η_Lily_Aldridge_για_τη_συλλογή_ρούχων_Velvet (10)

Η διάσημη άγγελος της Victoria Secret, Lily Aldridge, με συνέπεια συνεχίζει την πάνατ ανοδική πορεία της στο χώρο της μόδας και εμφανίζεται ξανά στην πιο πρόσφατη γυναικεία συλλογή ρούχων Velvet για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2014.

Θυμηθείτε ότι το γνωστό μοντέλο πέρα από την πασαρέλα της Victoria Secret έχει περάσει και από το εξώφυλλο του Sports Illustrated. Στη φωτογράφιση για τη συλλογή ρούχων Velvet  2014 η Lily είναι πιο κομψή και όμορφη από ποτέ. Η Velvet είναι γνωστή για τα διαχρονικά αλλά και συγχρόνως μοντέρνα σχέδια, αφού έχει ως βασική γραμμή σχεδίασής της τη μίνιμαλ απλότητα και την ανάδειξη κάθε σιλουέτας με τον καλύτερο τρόπο μέσα από εφαρμοστές ή πιο loose γραμμές. Η φετινή συλλογή ρούχων Velvet ταιριάζει σε κάθε γυναίκα που ξέρει τι θέλει και το διεκδικεί. Η συλλογή περιλαμβάνει μίνι, μίντι και μακριά φορέματα σε απλά κλασικά αλλά και mix-and-match σχέδια που θα αγαπήσετε, φανταστικά τοπς σε έντονα χρώματα και σορτσάκια για όλες τις ώρες, animal printed πανωφόρια για αυτή την εποχή σε πιο παλ βέβαια μοδάτα χρώματα αλλά και ολόσωμες φόρμες που επανέρχονται στο προσκήνιο κα φέτος.

Τα πολλά γυναικεία πουλόβερ σε μονόχρωμα και ριγέ σχέδια θεωρούνται το ατού αυτής της συλλογής και αναμένεται να γίνουν best seller. Καθώς αρχίζουμε να επιτρέπουμε στους εαυτούς μας να ονειρευόμαστε το ζεστό καιρό της άνοιξης, θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει κανένας ιδανικός χρόνος όπως το παρόν για να ξεκινήσουμε τις αγορές μας!

  • Η_Lily_Aldridge_για_τη_συλλογή_ρούχων_Velvet (1)
  • Η_Lily_Aldridge_για_τη_συλλογή_ρούχων_Velvet (2)
  • Η_Lily_Aldridge_για_τη_συλλογή_ρούχων_Velvet (3)
  • Η_Lily_Aldridge_για_τη_συλλογή_ρούχων_Velvet (4)
  • Η_Lily_Aldridge_για_τη_συλλογή_ρούχων_Velvet (5)
  • Η_Lily_Aldridge_για_τη_συλλογή_ρούχων_Velvet (7)
  • Η_Lily_Aldridge_για_τη_συλλογή_ρούχων_Velvet (8)
  • Η_Lily_Aldridge_για_τη_συλλογή_ρούχων_Velvet (9)
Share This