Εύκολη πρόταση για πρωτοχρονιάτικα λαμπερά νύχια φώτο

Εύκολη πρόταση για πρωτοχρονιάτικα λαμπερά νύχια φώτο

Εύκολη_πρόταση_για_πρωτοχρονιάτικα_λαμπερά_νύχια_φώτο (1)

Το Glitter μοιάζει ως  η προφανής επιλογή για τα νύχια κάθε γυναίκας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς γιατί έχουν λάμψη, αλλά όταν μπορείτε να έχετε πούλιες προτιμήστε αυτές χωρίς δεύτερη σκέψη. Στα νύχια φώτο σας παρουσιάζουμε την πρότασή μας για τα άκρα σας πριν την αλλαγή του χρόνου.

Ξεκινήστε, όπως τα νύχια φώτο, με το να βάψετε όλα τα νύχια σας με ένα χρυσό – χάλκινο βερνίκι νυχιών, όπως το Topshop «Moonshine» , που να δίνει  μια ιδιαίτερα όμορφη ροζ χρυσό απόχρωση στα νύχια σας. Για το  δάχτυλο της επιλογής σας, χρησιμοποιήστε ένα βερνίκι νυχιών με πούλιες, όπως το Ciaté  μανικιούρ με πούλιες «‘Miss Mistletoe». Σίγουρα δεν είναι μια εύκολη δουλειά το να καλύψετε τα νύχια σας με πούλιες , αλλά αξίζει τον κόπο στο τέλος. Περάστε όλα σας τα νύχια χεριών με top coat  και στη συνέχεια πιέστε προς τα κάτω τις πούλιες πάνω στο νύχι που τις βάλατε για να παραμείνουν για πολύ ώρα στη θέση τους. Αυτή η κίνηση θα τους δώσει ένα πολύ γυαλιστερό φινίρισμα και θα τα βοηθήσει να παραμείνουν στη θέση τους.

Αγαπάμε αυτά τα νύχια φώτο και θεωρούμε πως φορώντας πούλιες για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα αναβαθμίσετε αμέσω το στυλ και την εικόνα σας σε glam, χαριτωμένη και γιορτινή χωρίς πολύ κόπο και υπερβολικές τεχνικές !

  • Εύκολη_πρόταση_για_πρωτοχρονιάτικα_λαμπερά_νύχια_φώτο (3)
Share This