Δυνατά νύχια με textured σχέδια

Δυνατά νύχια με textured σχέδια

Δυνατά_νύχια_με_textured_σχέδια (2)Τα χείλη, το δέρμα και τα μαλλιά ήταν και είναι από τα πρώτα πράγματα στην εμφάνισή σας που θα κάνετε ολόκληρη μελέτη στις τάσεις από τις μεγαλύτερες πασαρέλες του 2014, αλλά ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε με τις νέες τάσεις για  δυνατά νύχια.

Σήμερα, τα μεγάλα εμπορικά σήματα ομορφιάς και καλλυντικών κάναν την  έναρξη σε ιριδίζοντα, σε ματ και σε γυαλιστερά αλλά και σε πολλά flecked με κομμάτια από glitter ή με ύφασμα για τα άκρα σας. Τα δυνατά νύχια με textured σχέδια είναι η πιο καυτή τάση. Ο παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης νυχιών, μανικιουρίστ για την εταιρεία L’ Oréal Paris, Tom Bachik, προσφέρει την άποψή του για την τάση στα  δυνατά νύχια  και προτείνει :

  • Pattern : Δεν είναι πια το grunge στυλ στη μόδα, όπως  λέει ο Bachik , από τα πιο σκοτεινά χρώματα με γυαλιστερή φόρμουλα στην παλέτα που του ζητούν για το κόκκινο χαλί. Φέτος, όποιο νύχι έχει ζωγραφισμένο και κολλημένο ή σχεδιασμένο πάνω του ένα pattern από ένα φωτεινό μωβ ή ζωηρό πορτοκαλί , πατώντας ένα πανί πάνω στο βερνίκι που είναι το  ακόμα υγρό top coat για να προσθέσετε διάσταση, όπως ακριβώς ένα opal φέγγος. Δοκιμάστε το βερνίκι L’ Oréal Paris Colour Riche Nail Colour στα χρώματα Paparazzi Pleaser  και  Breaking.
  • Crunch : Καρφιά και έντονο κόκκινο ήταν ένα hot στυλ αυτή τη σεζόν, που συχνά ταυτίζεται με το χρώμα των χειλιών στα πιο διάσημα μοντέλα. Ο Bachik εφάρμοσε πάνω σε μια κλασική απόχρωση πολλά προσκολλημένα κόκκινα-κοραλλί θρυμματισμένα κοχύλια.
  • Διαφορετικές υφές και γραμμές : ο Bachik βούρτσισε κάθε νύχι που είχε περασμένο με μια στρώση από ματ βερνίκι πριν αυτό στεγνώσει και πρόσθεσε μια λωρίδα από λάκα εμποτισμένη με πολύχρωμες κηλίδες υφάσματος που μοιάζουν με μεταλλικά ρινίσματα.
  • Δυνατά_νύχια_με_textured_σχέδια (1)
Share This