Ανοιξιάτικο μακιγιάζ για καστανές

Ανοιξιάτικο μακιγιάζ για καστανές

Ανοιξιάτικο_μακιγιάζ_για_καστανές (2)

Το μακιγιάζ για καστανές γυναίκες αυτή την εποχή θέλει γλυκά χρώματα που να ταιριάζουν με την ανοιξιάτικη διάθεση αλλά και με το χρώμα των μαλλιών σας, καθώς και με τον τόνο του δέρματός σας και τα μάτια σας.  Αν είστε ανοιχτή ή σκούρα καστανή θα πρέπει να διαλέξετε όμορφα φωτεινά χρώματα σε σκιές ματιών και κραγιόν !

Το μεγάλο μυστικό για άψογο ανοιξιάτικο μακιγιάζ για καστανές  είναι η λάμψη και η εικόνα φρεσκάδας στο δέρμα. Όποιο χρώμα μακιγιάζ και καλλυντικών και αν επιλέξετε φορντίστε να σας δίνει την απαραίτητη λάμψη και φωτεινότητα, είτε στα χείλη, είτε στα μάτια είτε ως ρουζ στα μάγουλά σας. Οι βαριές σκιές, τα αυστηρά περιγράμματα και οι σκούρες αποχρώσεις καλό θα ήταν να αποφεύγονται όσο μπορείτε. Αντικαταστείστε το μαύρο μολύβι ματιών με ένα γκρι ή με ένα καφέ, το σκούρο μπορντώ κραγιόν με ένα τριανταφυλλί ή φούξια με πιο ενυδατική φόρμουλα και το καφέ ρουζ  με ένα άλλο ρουζ για μεγαλύτερη λάμψη σε ένα γλυκό ροζ χρώμα. Τα κόκκινα κραγιόν επιτρέπονται, αρκεί φυσικά να είναι σε αποχρώσεις του πορτοκαλί κόκκινου και να μην έχουν σκούρους υποτόνους.

Στις εικόνες που ακολουθούν παρακάτω θα βρείτε πολλές προτάσεις για μοναδικό και νεανικό ανοιξιάτικο μακιγιάζ για καστανές ! Παρατηρείστε τις τεχνικές βαψίματος και αντιγράψτε όποια στοιχεία του μακιγιάζ σας αρέσουν στο δικό σας πρόσωπο !

  • Ανοιξιάτικο_μακιγιάζ_για_καστανές (1)
  • Ανοιξιάτικο_μακιγιάζ_για_καστανές (3)
  • Ανοιξιάτικο_μακιγιάζ_για_καστανές (4)
  • Ανοιξιάτικο_μακιγιάζ_για_καστανές (6)
Share This