Λιλή Χατζοπούλου βραδυνά φορέματα για γάμο

Λιλή Χατζοπούλου βραδυνά φορέματα για γάμο

HALLO FASHIONΑν ψάχνετε τα καλύτερα βραδυνά φορέματα για γάμο, τότε αυτά της Λίλη Χατζοπούλου θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη και θα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο το στυλ σας !

Το μυστικό της επιτυχίας της εταιρείας έγκειται στη στενή και απευθείας συνεργασία με γνωστούς ιταλικούς οίκους για βραδυνά φορέματα για γάμο του Pret-a-Porter (έτοιμο ένδυμα), όπως Marly’s Gruppo, Anna Rachele, Joy Lab, Guy Mattiolo, Tonet, Martinelli, από τις κολεξιόν των οποίων η Λιλή Χατζοπούλου, με την πλούσια εμπειρία στο χώρο της μόδας και της αισθητικής, επιλέγει ένα-ένα τα κομμάτια που θα ικανοποιήσουν τις πελάτισσές της ανάλογα με το στυλ και την ηλικία. Έτσι, τους παρουσιάζει πάντα τα καλύτερα Pret-a-Porter κομμάτια, αλλά και πρωινές – βραδινές εμφανίσεις, έχοντας πάντα κατά νου τη μοντέρνα απαιτητική γυναίκα του σήμερα. Η εταιρεία ωστόσο δε σταμάτησε εκεί. Η σχέση εμπιστοσύνης που χτίστηκε στο χρόνο με τα καλύτερα ιταλικά εργοστάσια, οδήγησε στην επίτευξη σημαντικών αποκλειστικοτήτων για τη χώρα μας σε βραδυνά φορέματα για γάμο , καθιστώντας την εταιρεία ένα από τα σημαντικά one-stop-shop της μόδας με αποτέλεσμα οι σχεδόν 12.000 πελάτισσες της εταιρείας να βρίσκουν πάντα μοναδικά κομμάτια.

Παραμένοντας πιστή στην ιδέα της υψηλής ραπτικής, η «Λιλή Χατζοπούλου» χρησιμοποίησε εξαρχής ως όχημα γνωριμίας με τους πελάτες τις επιδείξεις μόδας, ώστε οι ενδιαφερόμενες να μπορούν να θαυμάσουν τις τελευταίες κολεξιόν, που πραγματοποιούνταν συχνά στο Κολλέγιο Ψυχικού, αλλά και στο Hilton, το Grande Bretagne και το Πεντελικό. Μπείτε στο lilihatzopoulos.gr και βρείτε τα πιο όμορφα και κομψά βραδυνά φορέματα για γάμο !

 

  • HALLO FASHION
  • HALLO FASHION
  • Λιλή_Χατζοπούλου_βραδυνά_φορέματα_για_γάμο (5)
  • Λιλή_Χατζοπούλου_βραδυνά_φορέματα_για_γάμο (6)
Share This